16

Каракочев

преди 5 години

Не може да се налагат санкции на Судан, защото извършителят е гражданин на Великобритания. Да им е жив и здрав.

15

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега Англия, САЩ и целия Европейски съюз да наложат санкции на Судан. За отравянето на Скрипалови наложиха санкции на Русия без да е доказано, че отровителите са руснаци. Сега е доказано, че опиталият се да убие десетки хора и да се подеграе с британския парламен е суданец. Хайде сега, санкции на любимия ислямски Судан!!! Санкции на судан, на Судан!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Судански,пакистански,индийски,суринамски,марокански и още много знайни и незнайни войни на исляма ще превръщат живота ви в ад докато не грабнете пушките и си извоювате спокойствието което отдавна нямате с тия хиляди гета.

13

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Дзен Будист Терорист с викове "Слава на Буда!" вчера се вряза с автомобила си в защитните заграждания на парламента в Лондон, ранявайки трима души.Аман вече от дзен-будисти терористи и даоисти атентатори!

12

от Ботуша

преди 5 години

Снощи в нашия град (регионален център), пред една кръчма, имаше яко меле между италиански дзингаpи и нигерийци. ФБ е пълен с клипчета. Нигериецът живеел в апартамент над кръчмата и му било шумно, та слязъл да се разправя. Mангaлите като скочили, отгоре наскачали още нигерийци да помагат на своя и летели маси столове, саксии, чинии. Три екипа на полицията едва ги разтървали. На нигeото му спукали главата. Ама евала, хем им дошли в махалата, хем претенции предявяват:)

11

:-)

преди 5 години

Пак ли кришнари?

10

Циник

преди 5 години

Още под първата статия написах , че е арабин...моментално ми изтрихте коментара!А днес - пишете същото! Шизофрения е !Вчера в Дортмунд - 54 годишна джогърка тичала в парка - иззад паднало дърво изскочил мъж , и я съборил на земята...тя се опитала да вика - той я душил! Накрая му предложила да го "обслужи с ръка" речено-сторено...описала го така ... около 33 годишен 170 - 180 см. висок...от Северна Африка! НО НИТО ДУМА ЗА ЦВЕТА НА СЕВЕРНОАФРИКАНЕЦА...сигурно ще търсят синеок блондин полицаите.

9

анонимен

преди 5 години

Давайте им гражданство на маймуните и все по-често да четем: британец от судански произход, германец от сирийски произход, французин от марокански произход и т.н. Зяападноевропейски ***!

8

Анонимен

преди 5 години

Значи не е британец от британски произход.

7

Бай Иван

преди 5 години

Руснак ще да е бил,това е хибридна война ,суданците са слуги на Путин ;) !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Не бе патриоте, Путин вчера беше зает с кирка да стоши моста в Генуа.

5

Анонимен

преди 5 години

Салих е бил подложен на расизъм и ксенофобия за да извърши такова дело.

4

Анонимен

преди 5 години

Тоя суданец е приближен до кралския двор! Чист британец! Я българин да опита да стане британец! Ще стане, ама след 30 години. Виж, суданец нема ядове! Е както и да е! Ако им е!

3

ТHE Патриот

преди 5 години

Путин ?Новичок?

2

Анонимен

преди 5 години

Каква изненада, че отново тюрбан стои зад това.

1

Анонимен

преди 5 години

Садик Хан (кмета на Лондонистан) каза, че е нормално в голям град да има такива неща .