30

Bella

преди 5 години

До анонимен 25 Само ще ти кажа първо да се научиш да пишеш! Да се образоваш малко и вместо да пишеш жалките си коментари за измислени статиики, да вземеш да научиш какви сме точно ние католиците! И разбира се да научиш как се пише, че като гледам ти липсват първите 5 години ;)

29

Nicky

преди 5 години

Това е истинското лице на църквата - мрак за Умовете, насилие над свободната Воля, геноцид над Личността, разврат и лъжи.Не визирам вярата човешка, нито искам да обидя вярващ човек, а именно търговското дружество Църква! Тези паразитиращи върху човешките страхове и болки, самодоволни, и ояли се изчадия трябва да бъдат преследвани от закона до дупка, а не да им целувате ръцете !

28

Dublin

преди 5 години

Sled vestarskia shabash s #MeToo...,i...милиарди долари за извънсъдебни споразумения...zasto li stavam skeptices otnosno istinnostta v tezi statii...:))

27

Исмаил

преди 5 години

Аз за това приех Исляма. Аллах е велик!То не бяха баба Гуси и так дальше.....

26

Анонимен

преди 5 години

А някой мюсулманин ще вземе да ви се присмее на препечатаната статийка.

25

Анонимен

преди 5 години

Нека сега САЩ да наложат икономически санкции на Ватикана, Италия, Франция и другите католически държави, както направиха с Турция, заради един някакъв техен свещеник.Нека докажат, че тия срамни санкции, които раздават на поразия не са си чист доларов икономически тероризъм, както твърдят.

24

Анонимен

преди 5 години

Китилиците някаква ислямска секта ли са? Защото това в християнството е недопустимо. Християнството е най-интересното и хуманна религия. Така разправяше един тук...

23

Анонимен

преди 5 години

Защо точно на този светъл празник ни занимавате с такива "християнски" новини от Америка и защо за илюстративна снимка избрахте православен кръст?!

22

Анонимен

преди 5 години

Религията е зло. Всяка религия. Църквите и подобните са обиталища на нечисти хора, които съзнателно си играят със страховете на заблудените.

21

Анонимен

преди 5 години

Сексуално посегателство не значи насилване. Второ, една голяма част се оплакват за пари. А обвиненията са от сорта, че ги карали да се събличат голи, за да ги кръщават.

20

Щерю

преди 5 години

Тия били живи дяволи - ще горят в катраня...

19

До Цецо

преди 5 години

Светият синод на Българската православна цъква няма ама нищо общо с католическите поклонници на сатана!

18

Анонимен

преди 5 години

Възмутен съм, как може изобщо да пипат момичета!

17

Анонимен

преди 5 години

До ЦецоЦецо, нищо няма да каже! Извращенията у нас стават само между висшия клир и монасите. Редовите попове си имат попадийки и се занимават с по-човешки неща - правят вино, варят си ракийка, нежно се грижат за ритуалното животно за Коледа!

16

Кривондел

преди 5 години

Не желая да звуча еретично... Но тая история с безбрачието при католическите свещеници не е природна... В природата на всяко живо същество го има инстинкта за възпроизводство - дори е по-силен от този за самосъхранение. Няма как да го подтискаш и ограничаваш и нещата да не избият в някаква посока...

15

Анонимен

преди 5 години

Това се знае отдавна! Но си продължава! А тези долни лицемери блудстват с името на Бога в уста! Аз съм атеист, но смятам, че е имало историческа личност Иисус Христос, който е станал за храна на стотици хиляди бръснати темета и брадати чернокапци.

14

ТHE Патриот

преди 5 години

Котолицизъм и ФАЩ две от най -омразните ми неща :)

13

Анонимен

преди 5 години

католицизма вече е омърсена религия,и не е правилно свещениците им да нямат право на брак,все отнякъде ще избие нуждата им от секс,а това,че са го прикривали говори за обща престъпна дейност и липса на истинска духовност,лично аз ако бях католик бих избягвал църквата и бих си правил молитвите без свещеник,като протестантите

12

Анонимен

преди 5 години

Християнски ценности...

11

Цецо

преди 5 години

А какво ще каже по въпроса нашият Свети Синод?