53

Анонимен

преди 5 години

Грешка! Мунчото на Ангелкова е 39.

52

Анонимен

преди 5 години

До 34. ***, кажи нещо по същество, а не лягай на амбразурата да пазиш овцата Ангелкова. Добър, лош, Ботев я разкова с факти и цифри, на които тя най вероятно няма да отговори. Въпросът е, прокуратурата ще се самосезира ли при такива данни за корупция?

51

До 21

преди 5 години

"Просто руснаците са бая народ и нямат близки морски курорти, та затова някои закъснели с резервациите се принуждават да идват дори на нашето лaйнoмopие." А защо Руснаците масово се преселват в България (най-вече на морето) и вече са 400 000. Строят си затворени селища и комплекси, купуват апартаменти и къщи като за последно. Защото в България е прекрасно да се живее, особено спрямо Русия. Спокойно е и сигурно. Иначе нямаше да припарят тук. За тях ние сме с крачки напред пред руския живот.

50

Я па ти...

преди 5 години

До Случаен минувач 50 Нали никой не иска от теб да се жениш за Ангелкова. Кво ти пречи че е грозна? Ти па дали си убавец?

49

Така е

преди 5 години

Този Бранимир Ботев е бил зам. министър по времето на БСП , нали?Няма как да е друго яче. И да му кажа, че туризма не е индустрия. Туризма произвежда ли нещо , че да е индустрия? Само далавери , кражби и сива икономика. Що не се изнасят данни по години какви данъци са влезли в бюджета от туризъм?Няма да кажат ,защото са срамни.Това е най вожно. Другото е статмистика.

48

Случаен минувач

преди 5 години

Много грозно същество тая Ангелкова. Лице - ***. Аз с такава физиономия направо ще се притеснявам да застана пред камерите. Както и да е. Сега - за Черноморието. Не ми се почива на нашето нещастно езеро. То е онеправдано и от природата, не може да си обменя водата, а ние го мърсим ли, мърсим. Отделно и аз го видях това с очите си - чадърите пред хотела не са на хотела, а са дадени на друга фирма! В Халкидики водата е къде къде по-чиста! А ценово - едноседмична почивка излиза на еднаква цена!

47

skitnik13

преди 5 години

Angelkova i licenzi v niakoi bran6ove,npr.ekskurzovodi, iska 4e banicata i e malko,a za6to ne iziskat togava licenzi za vsi4ki ostanali v turizma npr.servitiori,barmani,gotva4i i tn 4e tam ima dosta koito rabotiat na principa dnes sam spasitel a utre kelner ili gotva4.NE prosto v tozi bran6 zenata ima neini hora s interesi i taka natatak.Taka 4e na Angelkova izob6to ne i dreme-tia si plete ko6nicata a dr lapat(da ne kazvame kakvo)...muHite

46

Опа

преди 5 години

Хората се стараят, просто толкова им разрешават, а другите толкова могат. Не стреляйте по сервитьора, друг няма.....

45

Анонимен

преди 5 години

Първо и най - важно е отношението към клиентите. Тъй че няма какво да чакате Ангелкова. Тя няма да стане сервитьорка. Самите бг бизнесмени да се очовечат и да видим няма ли да има прираст

44

Напротив

преди 5 години

Българското..

43

Напротив

преди 5 години

Вече години наред почиваме семейно точно на бълаграското Черноморие и от година на година става все по-добре. Тази година бяхме в Несебър и беше изключително чисто и подредено, сергиите с *** премахнати, улиците изглеждаха по-широки дори! Новите хотели са добре проектирани, не са сбити, има предвиден паркинг. Избирайте си място за почивка не заради цената и проверявайте отзивите, това е.

42

Анонимен

преди 5 години

"Индустрията"...

41

Анонимен

преди 5 години

Нашето черноморие не става! Поне ако иска да бъде конкурентноспособно. Само с алчност и простотия не може да се управлява туристическия бизнес. Никой не влага в инфраструктура, никой не прави планиране, храната е от най-нискокачествената, а плажовете са мръсни и скъпи. Каква е тази простотия плажът пред хотела, отдаден на друга фирма с платени услуги. Това никъде го няма!!! Не знам как я мислите, но и тази година аз и моето семейство няма да идем на черноморието.

40

Луд

преди 5 години

А само да добавя в някои градове в Гърция чадърите на плажовете са общински и БЕЗПЛАТНИ

39

Луд

преди 5 години

На калпава ракета, космоса и пречи. Нямате туристи, защото изгонихте българите /по ред причини/, скоро ще изгоните и що годе читавите чужденци и ви остават само пияндетата.

38

Анонимен

преди 5 години

Ангелкова пречи на Бранимир Ботев от т.нар. "Ей с'а" да отиде и на зъболекар. Много пречи новия министър, а колко хубаво беше при предишния заместник-министър за самия заместник-министър!

37

Анонимен

преди 5 години

Веднага като им направят ревизия на хотелчетата и кръчмите, и почват да се обясняват.

36

да

преди 5 години

Но поне на наши разноки всеки път гледа Оскарите...пардон не са наши разноските, на на добри хора, които и ги подаряват. Странно само , че започнаха да и подаряват екскурзии след ,като стана министър. Без да съм Ванга ще позная, че като падне, дано да е по -скоро, няма вече да и подаряват екскурзии и не само екскурзии. Това, ако не е корупция, не зная какво ще да е !

35

Анонимен

преди 5 години

Искат от нас да почиваме по родното черноморие, а като дойдем в хотела им, се оказва, че паркингът е само за 6 коли, на улицата спирането е забранено, а най близкия паркинг е на 2 км, където ми искат луди пари да си оставя колата. Аз не идвам при вас със самолет. Идвам с колата си и очаквам да има къде да я оставя.

34

Анонимен

преди 5 години

Те бетонираха брега в алчността си, а после министърът им е виновен, че обслужването им е кофти! Ами не ща при вас бе! В Гърция не ми искат луди пари за чадър и шезлонг на плажа, не ми натрапват услуги под заплаха от побой от едри батковци, не ми врат в ръцете наркотици като вляза в дискотека и т.н.