160

Пипи

преди 5 години

В КФН-ето са постъпили 2млн. Лв. От Олимпик. Къде отиват тези пари? В джобовете на управляващите. Как пък един път не направиха нещо за обикновените хора.

159

Лев инс - излъгани

преди 5 години

На един колега от работата и на него му бавят щетата 3-4 месеца вече и не са му платили още. Явно не са добре и при тях нещата.

158

Skk

преди 5 години

До 170 аз да не съм врачка къде са регистрирани. Ако тръгна да проверявам всяка фирма от която си копувам нещо къде ще му излезе края нали затова си има органи.

157

Го4о

преди 5 години

Как ще се движат колите без "гражданска" ли? Ами те си имат такава само, че няма кой да им плаща щетите, ако се случи нещо! За това.... карайте бавно, внимателно - отговаряте лично и на място!

156

Дали?

преди 5 години

Парите от застраховките в " Олимпик " дали не са отишли на оня гръцки остров или в оная къща в Испания?

155

преди 5 години

Хора застраховайте колите си,при фирми регистрирани в България.

154

1234

преди 5 години

Е за чий...... ни е тази КФН ,за чий.. ни е БНБ ба....ти нещастието!

153

аман

преди 5 години

Депутатите получават заплати само от ограбвани НЕЗАКОННО Милиарди от народа.Подобни заплати получават и стотици от министерства и ведомства.Тяхните заплати без комисионни за прокарване на нагло престъпни закони са яки.. подава Черно море възмутено от убииства на домашни животни в Странджа и наоколо.

152

Потърпевша

преди 5 години

До края на годината ми е платена застраховката.Посъветвайте ме моля!

151

Ха ха

преди 5 години

Цирк .

150

Дуро

преди 5 години

тихо тихо дами и господа .не палете колите не форсирайте двигатели нищо че сте над 250 хиляди .пазете тишина да не събудите шумозаглушителя или да развалите почивката на 240 изедници.спинкайте тихо кротко ще ви събуди новия сняг само да не ни ви затрупа.

149

sorry

преди 5 години

Генерална репетиция за новото дране.КТБ МИНА УСПЕШНО,СЕГА ДА МИНЕ И ТОВА СЪС ЗАСТРАХОВКИТЕ И ШАПКА НА ТОЯГА.ЗДРАВО ПОСКЪПВАНЕ НА ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА,КОЙТО НЕ ВЯРВА,ПРОСТО ЩЕ ГО УСЕТИ ПО СКЪСАНИЯ ДЖОБ.

148

БАй Х@й

преди 5 години

Аве кой нормален човек застрахова в дружество ковето само е филиал и не е регистрирано в бойколандия - ясно застраховките са с 30% по евтини. Т.е. и след нас потоп

147

Х

преди 5 години

Мисията върви добре

146

Анонимен

преди 5 години

До КривонделTъпо паpче си... Личи си отдалече....

145

Анонимен

преди 5 години

току що ми се обажда брокера да съм отидел да платя наново Гражданската отговорност защото компанията била фалирала.а аз съм я платил до края на годината.сега откъде да намеря пари пак да я плащам и ако и трети път се наложи да я платя .дали и този няма да фалира..а може и четвърти път да платя .защо не..

144

Анонимен

преди 5 години

ГарантирАно от ГЕРБ.

143

тъп мутрофил

преди 5 години

Виновен е ....... Орешарски.

142

Кривондел

преди 5 години

До ТъпанарИма си ред за ликвидация на дружества. Страх ви е от данъчна проверка ли?

141

Кривондел

преди 5 години

До 143Пострадалият може да заведе иск срещу извършителя. Нищо няма да бъде пренасочвано, защо заблуждавате хората?! предявяват искове по полиците, защото плащат.Много говорите - малко четете!!!