143

Интересно

преди 5 години

Дразня се от това, че българите са настроени едни срещу други партийно, което е целта на "големите" всеки има нос и всеки е длъжен да погледне поне малко пред него. Не е трудно.

142

МЯСТОТО

преди 5 години

на Цветанов е в ЗАТВОРА-доживотно, няма по-вреден елемент от него за България !!!!

141

пРезидентът

преди 5 години

С парите на Бенчо/ Очите! Оставка и съд за мафията, която трови децата ни! Иначе иде Джамбазки с чифтето!

140

Мнение

преди 5 години

До Нинова 145 Абе приятел , как не си забелязал , че което и правителство да дайде задачата е да вдигнат цените на всичко? Някой да ти е намялявал ? Кажи де. Дай пример. Че те друго не магат.

139

Анонимен

преди 5 години

Радев е твърд като комунист...Каквото и да просъскват потърпевшите.

138

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕЙ, много, ама много лъжете бе- Страшното обаче за самите вас е, че се гордеете с това. Камъкът вода ще пусне, но комунист истината да каже...... забрави!!!

137

Анонимен

преди 5 години

До ХоХоЦветанов, не си ли даваш сметка, че с твоите изказвания показваш про'стотията си ? Не разбра ли че от фиСкултурник, политик не става.---------------------Я си виж първо жалкото подобие на президент без грам гънки в мозъка и тогава коментирайте останалите, ясно !!!

136

ХоХо

преди 5 години

Цветанов, не си ли даваш сметка, че с твоите изказвания показваш про'стотията си ? Не разбра ли че от фиСкултурник, политик не става.

135

да

преди 5 години

пионката на САЩ Цветанов е недоволна - значи президента Радев е прав !!!всичко, което Цветанов одобрява е антибългарско

134

Анонимен

преди 5 години

ЦЕЦО НА ГОЛ *** МИ ПРИЛИЧАШ

133

Господин Никой

преди 5 години

Абе този Цецо крадецо май че е бил ученик в помощното училище във Велинград ,та даже и там е бил най слабият ученик от цялото училище

132

Анонимен

преди 5 години

изгнил пъпеш

131

ГОЛЯМ ЧЕПАТ

преди 5 години

ЦВЪКИ С МИЛИЦЬОНЕРСКИЯ СИ ИНСТИНКТ ПРАВИЛНО Е НАДУШИЛ, ЧЕ НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ Е НОВИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ СЪЗДАДЕН В ЛАБОРАТОРИЯТА НА ЦРУ С ЦЕЛ ДА ЗАМЕНИ УПОТРЕБЕНИЯТ И ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО ИЗЧЕРПАЛ СЕ ПРОЕКТ БОЙКО БОРИСОВ ;)ПОРЕДНАТА МАРИОНЕТКА НА ЗАДКУЛИСИЕТО РУМЕН РАДЕВ ВЕЧЕ ЗАПОЧВА ПОЛЕКА ДА СЕ ВЖИВЯВА В РОЛЯТА СИ НА "БЪЛГАРСКИЯ ПИНОЧЕТ". А СТАДИОНИ ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО, ВСИЧКИТЕ *** ЩЕ ПОБЕРАТ.... ;)

130

Анонимен

преди 5 години

Заради такива типове ме е срам, че съм българин!

129

Анонимен

преди 5 години

Мpъcно и в червата ченге!

128

Анонимен

преди 5 години

Техноимпекс, Гинка Чезарева, 30 милиона 1км асфалт във Варна, КТБ,,Булгартабак, аец Козлодуй, Саниране, фалшиви избори, мафия, корупция до най високите етажи на властта, здравеопазване, обезлюдяване на селата, 5000 затворени училища, мизерни заплати, ***, Пенси под прага на бедността, болни, безъбии, тумори, палмово масло с тонове продадено, мръсотия, дупки, не маркирано в повече от половин България това всичко е една проста тиква без грам акъл,Винету.

127

Хах

преди 5 години

Цецо крадецо говори за чест...

126

ognyanz

преди 5 години

На Бойко и Цецо им е нужен президент като Плевнелиев, който или да ги хвали или да си мълчи - според случая. Но с ген. Радев не могат да се надяват президента да действа по такава схема. Виж ако бяха избрали Цецка ....

125

Анонимен

преди 5 години

Лошото ченге се обади. Нормално. Тези са като Настрадин Ходжа и Хитър Петър. Единият лъже, другият маже след него. Ортаци.

124

ЦВЪК, Я МАРШ

преди 5 години

К'ВОЙ ТУЙ НЯЩО "ПОЛИТБУНИЩЕ"? ТОЯ УМНИК И ЦВЪКОВ ПОКЛОННИК МНОГО ТОЧНО ОПИСВА ЧУДОВИЩЕТО ГЕРБ, КОЕТО СКОРО ЩЕ Е НА БУНИЩЕТО, ЩОТО СЕГА СРЕД НАС ВОНЯТ ТА СЕ НЕ ТРАЕ. ХАЙДЕ, ХАЙДЕ НА БУНИЩЕТО "ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ" ГЕРБ ТАМ Й Е МЯСТОТО. ПРЕДИ ТОВА ДА ГИ ЕКСПРОПРИИРАТ, ДА ИМ ВЗЕМЕМ КИНТИТЕ В ПОЛЗА НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА .