13

Италианска му работа

преди 5 години

Хубава работа, ама италианска - може би са наели фирма на ГЕРБ за ремонт на виадукта и той се е срутил.

12

Анонимен

преди 5 години

Първо перо в бюджета на държавата им им е обслужване на външния дълг - два пъти над допустимото за Еврозоната- после всичко друго, а тази хубава инфраструктура трябва да се поддържа и това струва доста.

11

Анонимен

преди 5 години

Да не бързаме по български с изводите и упреците, а нека се изчака експертиза и анализ. Наистина може и да е взерив. Преди години така взиривиха мост, за да ликвидират италиански прокурор.

10

Ами да

преди 5 години

Бойко е виновен! Каквото и да се случи по света, някой хора започват веднага да плюят! За тях за всичко е виновен Бойко! Веднага навързахте нещата и се пренесохте по българските пътища! Ами стойте си вкъщи и не пътувайте! Или пътувайте по черните пътища. Луд народ, все нещо му пречи ! А когато скачахте и искахте ДЕМОКРАЦИЯ не мислехте. Нали беше лош социализма! Не Бойко , ами Господ да слезе да ни управлява пак няма да сме доволни!

9

Анонимен

преди 5 години

Има видео,това е взрив,не е срутване.

8

Петър димков

преди 5 години

Такова нещо само в жабария може да се случи

7

Анонимен

преди 5 години

Нашите виадукти са правени преди 40 години. По времето на гнилия социализъм всяка година се ремонтираха и подържаха. Боядисваха се парапетите ако имаше износен асвалт целият виадукт се преасвалтираше наново. и се кофрираше и подновяваше бетона. 15 години съм работил в пътни строежи по времето на баи Тошо като фадромист. Подръжката на пътищата и съоръженията се подържаха целогодишно а не както сега 4акат да падне пар4ета бетон или асвалта да стане на дунавски вълни. Капитализъм в деиствие.

6

Анонимен

преди 5 години

Ако на нас ни се срути А10, значи сме добре, Бибочко едвам "построи" А1! За А2 не ми се пита.

5

аз-ът

преди 5 години

Виадуктите по м. хемус са в плачевно състояние - със стърчаща арматура и ронещ се бетон. В момента укрепват някои от тях , ама като се сетя за тях и тая статия почвам да се чудя доколко добра идея е да се пътува там.----адски си прав. Дано дано не дава Господ... Баси дано няма жертви, не им върви на италианците

4

Гогата

преди 5 години

"Движението в двете посоки по А10 е спряно". От снимките се вижда, че действително е спряно !

3

8===o

преди 5 години

Виадуктите по м. хемус са в плачевно състояние - със стърчаща арматура и ронещ се бетон. В момента укрепват някои от тях , ама като се сетя за тях и тая статия почвам да се чудя доколко добра идея е да се пътува там.

2

Това

преди 5 години

ако стане тук, веднага ще наизлязат разни същества правещи се на интересни, и ще започнат да обясняват как ги е срам че са българи, и как в Европа такива неща не се случват!

1

Анонимен

преди 5 години

Това очаква съвсем скоро и Тиквените магистрали, строени с некачетвени материали заради окраднатите пари.