13

До 12 Веско

преди 5 години

Не е само това. Отичваш някъде извън ЕС, където роуминга е скъп и веднага запчоват да ти звънят някакви странни телефони. Ако вдигнеш, мислиш ли, че няма да си платиш като поп на мобилния оператор. Това са някакви далавери, в които участват и мобилните оператори.

12

Веско

преди 5 години

Нищо не разбрах от статията, а коментарите пък да не говорим! Последна кой ни таксува когато приемем позвъняване и има ли такъв случай? Щото ако е за обратно набиране, проблема си е на балъците. Никога не връщам позвъняване. Който ме търси, ще ме намери.

11

Циник

преди 5 години

Да имаш...*** нямате!Мятате пачките през балконите...търкате "Златните пирамиди"...- Язе спичелиф трийсе илядо лева ...оти играм пъльна кумбинация..Някой трябвя да ви пази - от самите вас!

10

:)

преди 5 години

До ЦиникОсвен ***, трябва си имаш и малко мозък, да не звъниш на някакви номера от незнам къде си

9

до номер 5

преди 5 години

Идеята е ти да ги набереш, за да те таксуват, иначе ако само вдигнеш, това в България никой оператор не таксува, освен в роуминг.

8

Анонимен

преди 5 години

Така е при демокрацията и пазарната икономика - едни мамят и печелят, а ние плащаме за техните измами.

7

Циник

преди 5 години

Плащаме си като попове за услугата "мобилен телефон" - и то не малко... и в замяна получаваме "качествената услуга" - да ни прееват! Защо трябва да плащам за измамите на колегите им от бог знае къде?Оператора допуснал подобна злоупотреба с клиентите и устройствата си - трябва САМ да плати! Че и да бъде наказан - кано съучастник в измама!

6

Анонимен

преди 5 години

Друг пиниз е като отидеш някъде в чужбина с жестоки тарифи за нас, например в Америка, да те търси номер от ЕС, което няма как да стане без участието на мобилния ни оператор, който знае, че си извън ЕС.

5

До 3

преди 5 години

Много бъркаш. Идеята е, че няма да погледнеш кой те търси и ще отговориш без да знаеш, кой е отсреща. Това с пропуснатите повиквания, едва ли работи наистина - все пак виждаш, че номера не е от България, а за лотария си мислят само такива като теб.

4

Do 3

преди 5 години

Не става с блокировка - звънят всеки път от различен номер.

3

Джеки Ст.

преди 5 години

Любопитството уби котката. Не отговарям на пропуснати повиквания, освен ако не са от контактите ми. Народът се надява, че му звънят от лотарията - спечелил е милион. Иначе няма страшно, и да вдигнеш, никой телеком у нас не таксува входящи обаждания освен роуминга извън ЕС, блокираш досадния номер, и чао.

2

Цецо

преди 5 години

На мен вече ми звъняха миналата седмица... като видях, че е от Словения, изобщо не вдигнах!

1

Анонимен

преди 5 години

Заглавието е непълно и трябваше да бъде---Код различен от +359: Не връщайте обаждане, ще ви излезе солено!---На мен от години ми звънят от +44 (Великобритания), от време на време от разни африкански държави, от Румъния и т.н. На непознат номер човек трябва много да се замисли преди да отговори, особено ако номера е от чужбина. За съжаление до там стигнахме с етзи тарифи на мобилните оператори. Очаквам мобилните оператори да започнат да ни таксуват такива непроведени разговори.