16

Ха ха

преди 5 години

Най-големите и абсурдни глупости са измислени от некадърници . А некадърници в държавното управление .......... няма толкова всемогъщ бог които да опази народа на такава страна .

15

Анонимен

преди 5 години

Ще минават по нова тарифа. Абе ние мигранти разнасяме. Без лични карти.

14

Анонимен

преди 5 години

И къде е кривосъдната презумпция невинен до доказване на противното? По-добре направо да ги затварят в Белене, докато мине делото...

13

Анонимен

преди 5 години

Пълна лудница!Предлагам ,когато пък някои съдят държавата в Европа да издават подобни карти и на прокурорите превишили правата си!А при осъдителна присъда от Европа ,същите тези прокурори и съдии са плащат от джоба си присдените суми!

12

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е да ни чипират като кучетата. Временно, докато трае делото. В чипа GPS, и капсула за ликвидиране. Ако се укриеш - GPS-са те локализира, ако си избягал далеч - втората част. Фантастика нали. Но на болните мозъци и това може да им хрумне. Света е тръгнал на май.на.та.си.! Нали!

11

Анонимен

преди 5 години

Странно..... в затвора за какво са им лични карти?

10

интересно ...

преди 5 години

всеки ден сигурно се водят десетки хиляди дела в цялата страна, при които едната страна е "обвиняема", а другата "обвинител".представям си какво чудо би се получило, ако "обвиняемите" им се взимат личните карти, а после пък да им ги връщат!луда работа!

9

englishmaninbg

преди 5 години

освен това не е нужно да "идентифицираме" повечето престъпници на високо ниво в бг, докато украсяват нашите телевизионни екрани, населяват нашия парламент и избиват хората за лоши заплати.Това, което не разполагаме със силни лидери, които да кажат достатъчно, е достатъчно, че е дошло времето за промяна, когато сме застреляли нацистите понастоящем в парламента, погребахме динозавъра, известен като синода, можем да имаме шанс да сме реална страна в модерен свят.

8

Анонимен

преди 5 години

До да 8престъпниците на са хора за да имат право на лична свобода--"престъпниците" са в затвора (освен ако не са политици и/ или олигарси, т.е. "другари"-назначени за милионери), но тук става въпрос за "обвиняеми" и "подсъдими", т.е. за хора за които не е доказано, че са "престъпници"!правиш ли разлика ?

7

englishmaninbg

преди 5 години

но защо българите се навеждат и го вземат в G **, истинският човек поставя живота си на линията, за да наложи промяна, тук правим много горещ въздух в момента, в който има нужда от действие, съжалявам, че е време за легло.Съществуването на такива документи ни кара да не овча мъжете!Българските ченгета ще имат шок в Англия - кралицата притежава всички документи, когато ги вземете да подпишат декларация, за да ги защитят, постоянно в заключена кутия зад заключена врата, паспорт може да се носи само когато е придружен от билет за пътуване в рамките на следващите 48 часа, няма лични карти

6

да

преди 5 години

престъпниците на са хора за да имат право на лична свобода

5

Анонимен

преди 5 години

в един централен сървър се свързват мвр , митници , пожарани и т.н. във всяка патрулна кола скенер като на гкпп тата . сканира личната карта и готово . по същия начин може да се приложи за малките талони на автомобилите .

4

englishmaninbg

преди 5 години

Не мога да кажа защо българинът е толкова апетитен, в Англия имаше предложение за лични карти и хората се разбунтуваха, аз съм свободен човек, роден гол, няма да имам определен брой, който да ми е даден, няма да се идентифицирам като част от никого нито признавам някаква международна граница или държава, аз съм гражданин на света, какво право има някой син в синьо, който трябва да знае кой съм аз, просто човек, ако полицията се държеше в Англия, както го правят в Бггария, изискваща документите на всеки, който изглежда различен от този, който би могъл да бъде различен, хората просто не биха се

3

Анонимен

преди 5 години

Като ми земат личната карта, я че си патувам с пазпорта....

2

Анонимен

преди 5 години

И ето ви бум на фалшивите документи

1

Анонимен

преди 5 години

На който е решил да избяга никакви специални лични карти няма да му влияят понеже ще си купи фалшива. Или просто ще мине през разградения двор.