7

Анонимен

преди 5 години

Къпете се в рядкото щастие което се излива в морето, пък нека сте здрави! Повече на селско-мутренското черноморие - не. Тази година за последно бях.

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе съм голям фен на чужбинското, но от 20 ходения в гръцко през последните 10тина година, само един път настъпи малкия ми таралеж. Прибираме се здрави и ОК. Преди това по нашенското за 10г мога да преброя на пръстите на едната си ръка, колко пъти сме се прибрали здравиТа те такаОтделно ми е и по близко...

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2 Така ли? Брех, пустото му чужбинско. там изобщо никого никакви болести не го хващат. Такава стерилност, глава да ти се замае. Това поклонение пред чужбинското направо вече ми става досадно.

4

Анонимен

преди 5 години

Предавали се по "фекално-орален" път. Ами като се къпеш в л.*** как иначе? Към канализацията за дъждовна вода има сума си сгради и заведения свързани. Дори отпадните води са заустени близо, за по-евтино. А не с тръби от километри навътре в морето, както е по света. Като си съсипеш отпуската с лекарства, по доктори, разтройство... И догодина *** в Гърция или Турция, да видиш защо там няма такива ядове, че не е по-скъпо, че няма бетон на плажа и т.н. И че не лятото е виновно за вирусите.

3

Анонимен

преди 5 години

Днеса, ми вземете си отпуска и се лекувайте, стига сте ни занимавали кво ви е налазило.

2

Анонимен

преди 5 години

Доцентът е пропуснал да спомЕне, че "летен вирус" се хваща само по нашето черноморие. На планина или в чужбинско не вирее.

1

Анонимен

преди 5 години

Някога вирусите ги нямаше докторите ги създадоха с цел избиване на морета балкани и сие с две думи идеш на море иси болен що ли доктора е гладен вирус има