10

Лили

преди 5 години

До Анонимен....Споменаваш за филма / от преди 37 години/ в който е взела участие... добре, но какво общо има филма с това , което гледаме и слушаме СЕГА. Кометира се за нея , като ПЕВИЦА :)) за красота - не става дума.

9

Ментора бай Иван

преди 5 години

Добра е, но е ***!За две години даже бе забравила българския!

8

Анонимен

преди 5 години

Наслагалите минуси,са музикални инвалиди!

7

фен

преди 5 години

Много добра с много добри песни от онова време, прави все още и добри импровизации. Оцеля, спаси се Камелия, въпреки че беше тръгнала и тя към Франкфурт на Майн:)

6

kukla

преди 5 години

Тая женица трабвя да направи някой моноспектакъл за младите плеймейтки. Да им разкаже как тя като млада стана много бързо върха на сладоледа, продължи да се качва към нови и нови върхове като реши че трябва да хване един много важен чужденец богаташ. После изведнъж липсата на мозък лъсна. Дойде тук да се похвали че вече е световна звезда и е забравила българския и от къде е тръгнала. И с това свърши и мина в дребно и безславно забвение и просене.

5

Анонимен

преди 5 години

Уникалната Камелия Тодорова. Браво

4

анонимен

преди 5 години

Няма такъв глас! За съжаление Фреди Меркюри не успя да пее с Камелия Тодорова. п.с.Поне тук ни пощадете и ни спестете байганьовските си коментари!

3

Анонимен

преди 5 години

Камелия Тодорова е стопляла много сърца навремето и продължава! А за Милица - искам такова да е бъдещето, искам всички актьори да са така отдадени..

2

Анонимен

преди 5 години

Нямам търпение! Ще е интересен спектакъл. Голямата певица и актриса и (според моето скромно мнение) - най- естествената и магнетична млада актриса и певица в Бг - Милица Гладнишка!

1

Анонимен

преди 5 години

Камелия Тодорова е една от най-подценяваните певици у нас. Може би защото не пее чалга или за "яки дупари", а хубава, джаз музика. За сведение на "яките дупари" със силикон и екстеншъни, гледайте "Търновската царица" за да добиете поне малка представа какво е красива българка! И помнете - модите се менят, но българските мъже винаги ще си падат по този тип естествени (в добрия смисъл), непринудени жени с природна красота като Камелия Тодорова във въпросния филм.