9

До до 7

преди 5 години

Имаш ли кариеси по зъбите?

8

До 7

преди 5 години

Ти на 14 години ли си?!

7

до 5

преди 5 години

Фактът, че тръгваш като детероден орган да се обясняваш на анонимен потребител в интернет колко си успял, е свидетелство колко НЕ си успял да се реализираш в живота. Тук пишем отбор неплатежоспособни юнаци на 2-3к заплатка, тея с новите джипове нямат време да си лалат в днес бг. Издишаш, вуйче.

6

Анонимен

преди 5 години

Към северна София пак един голем мъжки НАЛИ,АХХХХ ВАШТА МАЙЧИЦА......

5

До 3

преди 5 години

Ти да четеш можеш ли?И разбира се нищо вярно не си написал. Роден съм в София преди доста години, родителите ми също. Едната ми кола е Toyota Land Cruiser, който сега е на 9200 км и го купих нов от магазина. За останалото сам си пресметни колко си улучил.

4

Нинова президент

преди 5 години

Да идват комунистите и да спират с тия ремонти.

3

до 1

преди 5 години

Щото, бастуне провинционален, в участъка на България, който НЕ е ремонтиран, е кофти да си карам БМВ то със 140 - 180 като се гоня и да ми друса харабийската, ти това с малолитражния си 75 коньов дарак пред разпад няма как да го усетиш.А и няма какво да го мислиш, с трицифрената ти заплатка едва ли влагаш кой знае каква сума за данъци, така че си пий метиловия алкохол, гледай хляб и сол да има на масата, другите неща не са ти в обхвата на компетентността, не си напрягай малкото мозъче.Поздрави

2

младен

преди 5 години

До АнонименЩото толкова им е акъла. И от другото може да се крадне ама по спомени тия дето се ремонтират сега не са ремонтирани от 3-4 год.

1

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах защо ГЕРБ непрекъснато ремонтират улици и булеварди в София, които са в относително добро състояние, а не ремонтират улиците у булевардите в София, които наистина се нуждаят от ремонт?