13

Росен

преди 5 години

Аз не искам услуга отопление. Не искам и услуга топла вода. Да ми слагат по 250-300 квч за кубик топла вода. При положение, че си има физични закони и за един кубик отиват 50 квч. Сега, през 21 век, си има климатици, изобретени са дори климатици, които работейки, имат възможност да загряват и вода. Искам сам да си определям колко ток ще изразходвам и колко ще плащам, а не друг да ми определя потреблението. Трябва най-после да се обуздаят тези съвременни разбойници!

12

Анонимен

преди 5 години

Всичко е въпрос на сграда, изложение и съседи.В младост в едно блокче на квартира, средно за ТЕЦ през зимата 80лв, 3 стаен апартамент. Вътре се разхождаш като шеф по къс ръкав и отваряш прозореца да се проветри.Сходен тристаен с по-лошо изложение и крадливи съседи - 140лв на месец + изравнителна от по 300+ всяка година.

11

Korean soup

преди 5 години

До 3: Много ми е интересно този четиристаен, дето го отопляваш за 50 евро, да не е супермаломерен? Или в бройката на стаите включваш тоалетната и балкона? Или пък само си чувал колко се плаща за ТЕЦ и си решил и ти да кажеш нещо, да не си капо.

10

Анонимен

преди 5 години

"Топлофикация"-София са бандити,облечени във власт.Могат да ви осъдят без да знаете и без да сте ползвали парно.С протекциите на държавата ви рекетират и вие нямате право на глас и никой не може да ви защити.Съдът също отсъжда в тяхна полза,без да проверява фактите.Така е в държавата на абсурда.

9

Анонимен

преди 5 години

Не може да се отрече че от както Фандъкова управлява Топлофикация цената на парното падна чувствително.

8

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова и без пари да им пусне парното, тия пак ще се оплакват ...

7

asd

преди 5 години

Рекет - ако не искаш "услуга" - бой!21 век, бели хора...

6

Анонимен

преди 5 години

Пияния управител спри ми нета а пияницо неземна пак ли си пуснал онова

5

Анонимен

преди 5 години

Само една зима да изкарат без парно,и друга песен ще запеят всички панелкаджиии!!

4

Анонимен

преди 5 години

Тази т.нар. комисия кога ще се събуди??? То само това да беше с парното - да ги цунеш и в профил и в анфас.(в)Сичките!

3

Анонимен

преди 5 години

В България цената на услугата ОТОПЛЕНИЕ е една от най-евтните в света.Никъде няма да отопляваш четиристаен апартамент за 50 евро.То и затова заплатите в Топлофикация са толкова ниски и никой не иска да работи там.

2

марги

преди 5 години

Няма надежда! Сега се сетили!

1

Анонимен

преди 5 години

Не монопол, а рекет! Не ползваш, а плащаш