8

ПЕНКО

преди 5 години

РЕЗУЛТАТ ОТ КАТОЛИЧЕСКАТА РЕЛИГИЯ .- АБОРТЪТ Е ЗАБРАНЕН , А СЕ.КСЪТ В ТЕЗИ ШИРИНИ Е НАЙ АКТИВЕН !!! В УСЛОВИЯ ЗА ПО -МАЛКО МИЛИОНИ ЖИТЕЛИ ТЕ СА 300 МИЛИОНА !!! КОЯ ИКОНОМИКА МОЖЕ ДА ЗАЩИТИ СВРЪХ ПОПУЛАЦИЯТА ??? СМЪРТ НА РЕЛИГИИТЕ -*** -ЕВРЕЙСКО -СЕМИТСКИ- ДАВИДОВИ / ПРЪКНАЛИ СЕ ЗАРАДИ СИЛНИЯ РИМ / !!! КОЙ ЗНАЕ РАЗЛИКАТА М/У ЙЕХУДА И ЙЕХОВА ????? ПОСЛЕ СЕ ПРЪКВАТ И МЮСЛЮМИТЕ- ПРИ СЛАБ РИМ !!!

7

US Citizen

преди 5 години

Аз съм обиден! Защо ни пренебрегвате! Ние сме първи по всичко! First in the World!И тук сме първи, сигурен съм! Всеки ден се гърмим, а вие ми давате за пример онези със сомбрерата!

6

Анонимен

преди 5 години

"Над 1000 жени са убити в престъпления от омраза срещу техния пол, посочва докладът."Айде, ***-феминист пропагандата не спи.

5

Сп??нс

преди 5 години

Преди години излезе Max Payne 3, много завладяваща компютърна игра, действието се развива из Рио и дава доста ясно отражение на действителността там.

4

Анонимен

преди 5 години

Определено са на светлинни години от нас, а ние с нашите челни места в ЕС сме направо смешни. Но, вярвам, че с упорита работа можем да ги "бием".

3

Анонимен

преди 5 години

А в Мексико да не е по-добре.Там освен убийствата страхотно много са отвличанията за откупи,независимо от коя прослойка на обществото си.Ежедневие.

2

ГАДОРЯН

преди 5 години

Гледайте двете части на Tropa de elite. Бразилски филм за спецчастите на полицията. В главната роля играе артиста който играе Пабло Ескобар в сериала Наркос. Уогнър Маура му е името. Филма много добре показва ситуацията в Бразилия. Като на война са. И Мексико е много зле. За Колумбия не знам как са сега.

1

Анонимен

преди 5 години

Там те убиват като топъл хляб, а и за топъл хляб!Жалко. Една от най-красивите страни в света!