26

българския хонг-Конг

преди 5 години

До жалко но факт- се премести у нас

25

жалко но факт

преди 5 години

До сладки спомениТолкова много ПУЦ-ове, полувисши и висши институти по международен туризъм имаше!Многобройните ни кадри забягнаха навън..........

24

песимист

преди 5 години

До сладки спомениОстана само осраното море пълно с *** и старата му слава................

23

сладки спомени

преди 5 години

Морето си беше единствения ни прозорец към външния свят сякаш в друга държава!!!!!!Плажа ухаеше на вносни цигари, козметики, плажни масла и русокоси красавици.Полуголите тела бяха жива порнография и предразполагаха към секс у старо и младо!Селянчета и ц.ганчета с *** лица бяха предпочитани от западните туристки!Келнерите се напълваха с пари, подаръци и модерни дрешки и касетофони! Като в рая!А СЕГА ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ГО ВЪЛНУВА ВСИЧКО ТОВА, ЗАЩОТО НЯМА ГРАНИЦИ ЗА НАВЪН

22

Utayka

преди 5 години

На въпросния островитянин (1000 лева за сервитьорката и черпене на 7 питки) му дайте номера на неприятната рускиня с бебето и котлона от миналата седмица да й поплаче на рамото.Тоя между другото щом в Созопол е дал фира, не го знам ако иде в Бангкок. Там ще го обезкостят.

21

extremist

преди 5 години

ВМЕСТО ДА ПИЯТ , ДА НАБЛЕГНАТ НА УПОТРЕБАТА НА НАРКОТИЦИ(ПОЛОВИНАТА ПЛАНЕТА ГИ ЛЕГАЛИЗИРА САМО ТУКАШНАТА ТИКВА ТРЯБВА ДА ЗАРАБОТВА И СЕ ПРАВИ НА У*ЛАВ)

20

Ludoto Lenche

преди 5 години

..eee ne e lesno da si politsai...ama triabva da ia varshish tazi rabota ...tova ti e rabotata.ima nachini stiga si se oplakval !!! Labavi ste .v tova e problema !!! Te prestapnitsite stavat I oshte poveche I oshte po- arogantni..kato vi znaiat kolko ste labavi !!!

19

МВР

преди 5 години

До имашеИмало е и ще ги има защото характерна черта на българина е да КРАДЕ!Докато работодателите и депутатите в правителството ни крадат и народа ни ще краде!И докато комунистите са на власт ще се краде!

18

морски

преди 5 години

До спомениОгромна е разликата на морето между 60-те години и днес когато се пееше за море и любов в цялата наша естрада! Ентусиазма беше огромен особено връзката с другия свят.Колко бракове и разводи пораждаше морето.......... Секс на поразия у старо и младо!

17

спомени

преди 5 години

До Нестор Морската градина гр.Бургас се славеше с нападения над жени до 80-те-90-те години.Внедриха се каратистки МС и набързо ги изловиха похитителите.

16

Анонимен

преди 5 години

До имашеИ през саца ги имаше, но почти не се говореше за това освен в бюлетините на МВР и ГНС

15

Пет

преди 5 години

Пиенето вреди не само на здравето..но и парите се изпаряват...не знайно къде...?я по заведения. я по жр.ици.. любов.ни и кра.дливи...Какъв е тоя дето черпил цяла група момичета...ами те са чакали за...клие.нти. бал.амурници.

14

Гoшу

преди 5 години

До 17Сега вече няма нужда от такива табла :) Те сами си пускат селфита във Фейса :)))

13

Нестор

преди 5 години

В Англия пък ако те оберат полицията въобще не разследва, само регистрират престъплението! Ако обаче в даден район кражбите станат много, полицаите пускат цивилни служители които изглеждат като жертви и така хващат джебчиите. Това е разликата с нашата полиция ни пази.

12

Анонимен

преди 5 години

До имашеКато студент във Варна ходех често до Толбухин.Във всяка кръчма без изключение имаше огромни табла със снимки на алкохолици.............

11

Анонимен

преди 5 години

В България е рай за всеки, който реши да се занимава с нещо незаконно.

10

Анонимен

преди 5 години

Пиенето е вредно за здравето по принцип.

9

Анонимен

преди 5 години

Така като гледам пак опря до турцитъе, те били виновни...Малко ми прилича това на краставичката от онази касетка...

8

Анонимен

преди 5 години

до 10 Сетих се от твоя пост за оная история:Младеж се прибира пиян като дъска посред нощ у тях и звъни на вратата, майка му отваря и като го вижда вика:А, бе сине, що си се напил така, що не пиеш докато ти е сладко, бе мамо?И синът: Откъде толкоз пари, *** мамо?!

7

Анонимен

преди 5 години

До 5 Коментара ти ...ROFL ,I'm dead Lol