34

Трол

преди 5 години

А да ....И на тез от Истанбул за половете да не им вярвате!Щото пише, че Митю бил шеф на бг мафия и бил в хотела с 6 мъже и приятелка. Той арестуван, а те депортирани.На видеото имаше 2 жени.Мислите ли, че г-н Бенчев и г-Узун приличат на Митьови консултанти?

33

Трол

преди 5 години

Мдааааа..... сложно е....Трябваше да ходя да чета из най-различни места, та дано стопля нещо.Първо не ми стана ясно що, като Митьо го търси интерпол турците арестуват всичкото българин в хотела?!?После се оказа, че не е турската полиция, а Интерпол, после се оказа, че била турската полиция, но Интерпол ги дирижирало, после се оказа, че Интерпол чрез турската полиция е арестувала сал Митю, а другите са депортирани от турската страна.

32

Пенчев

преди 5 години

Аз не укривал Метин Очитай- само му помагал да стане човек и да познае наший настаяшчий аллах,който е закодиран в картината зад мен.

31

Бвенчев

преди 5 години

Аз не му помогнал да се укрие- помогнал му да мине границата и да не падне,щото е болно човека да си иде у дома при своите,да се грижи за свои дечица и се помоли на алах

30

Анонимен

преди 5 години

В бургаска околия, де що има гладна мършичка на държавна хранилка, заработва и при Мими с катетъра. Митьо Очите Бил Мениджър в Охранителната Фирма Аркус Секюрити на Бившия Шеф на Криминална Полиция Бургас Иван Владимиров ! Синът му Методи Владимиров е Заместник-Директор на Бургаския Затвор, Неговата Сестра Гергана Владимирова Юрисконсулт Към ОД на МВР-Бургас.

29

Цецо

преди 5 години

За мен лично всеки, към когото е предявено някакво обвинение и мигновено се разболее тежко, е виновен!!!

28

Анонимен

преди 5 години

До момента, в който Митьо е обявен за издирване си е съвсем свободен човек. Затова и е минал границата съвсем свободно и турската гранична полиция го е пуснала. И изведнъж - хоп -нашите решават да го търсят чрез Интерпол. Що, бе?? СЕДЕШЕ СИ МИРНО И КРОТКО У НАС, ХОДЕШЕ КЪДЕТО СИ ИСКА И СЕ СРЕЩАШЕ С КОГОТО СИ ИСКА. И когато отиде в Истанбул нашите решиха да вдигнат пушилка и да го търсят, понеже е голям престъпник. А всички, с които е общувал обявиха също за престъпници.По-фалшива история няма.

27

Гробокопач

преди 5 години

Това обвинение, въобще няма да издържи в съда и тука се търси, повече политически ефект с него. По една проста причина, Митьо е в Турция, преди да бъде обявен за национално издирване. Атаката е към БСП, но е много нефелна и нескопосана.

26

Дядо Хю

преди 5 години

Митьо Очите напуска България съвсем легално.ПРЕДИ да бъде обявен за издирване.Всеки има правото да пътува с който пожелае.Това не е престъпление.Нали затова не арестуваха Очите в България!Те си го казаха -Знаехме,че Очите не е в България.Знаели са къде е ,с кой е.Да стане СКАНДАЛ.Само за един ден забравихте и чумата по козите и протеста на майките .С Бенчев ,хем отклоняват вниманието,недоволството срещу правителството заради чумата.,хем атака срещу БСП.

25

Бенчо счупи тъпомера

преди 5 години

По всички кина гледайте: Бенчо, Несрин и Митьо! Или "Приключенията на от глупав по-глупав и Митьо мафиота"

24

Анонимен

преди 5 години

Ама то, пиленцето е невинно! Че и болничко... Ония тефтерчета за двойното счетоводство и отчисленията за оня Митьо..., следователят пак ще слезе да пикае и някой ще ги перне от колата. Така се прави в БГ-то.И после двете невинни сълзици - Бенчо и Митьо ще излязат от ареста и ще тръгнат към залеза.Вървят ли двама...(Не)Справедлив български съд!

23

Анонимен

преди 5 години

води ни партио, водикъм бенчовите нарко полета и митьовите рекет мелета.

22

Анонимен

преди 5 години

Бенчо Бенчев и Митьо дъ Айс! Добре дошли в джунглата!

21

Анонимен

преди 5 години

Браво на Бенчев завел е Митьо Очите в Турция, защото там има полиция която може да го арестува в Тиквостан няма полиция която може да го арестума сега ще гледаме как цацаратурата ще си изяде опашката.

20

Анонимен

преди 5 години

Как са го призовали днес ?Нали е в болница?Вий правите ли разлика между повдигане на обвинения и призоваване?

19

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияТи ако си в Германия няма да пигаш бе *** e как си стигнал до Германия, другото ти име да не e Сидни Австралия ?

18

Анонимен

преди 5 години

С Митьо шо става, само питам

17

Анонимен

преди 5 години

Бъргас, най-прекрасното място за живеене не само в България, но на цялата планета! Даже в юнивърса!

16

Анонимен

преди 5 години

Човекът е болен, оставете го

15

До 13

преди 5 години

Да, има между България и Гърция, понеже Гърция е в Шенген, а България все още нееееее!