43

...

преди 5 години

Значи като гледам савременния свят и не виждам нещата да вървят на към по-добре! Едно е лакомията! Тя е безгранична! Аз да съм отгоре аз да имам толкова пари, че да си купя вселената! Аз аз аз! И накрая пак те изяждат червейте! Друго е абе оня измислил как да не се прибираш от работа в къщи ми диретно срещу 200-300$ на вечер ти подаряват едно чаршафче и закачака да си спиш овесен някъде! Еми мисля си по-добре да си гледам доматките в градинката и да не се занимавам с "умните" неща от света!

42

Стеф

преди 5 години

Не са добре нещата.Това ми звучи като пълна гавра.Вече не работиш за да живееш, а живееш за да работиш.Кой би искал подобен живот.

41

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуТОВА ЧЕ В ЛОНДОН ИМА НЕУРЕДИЦИ И МИЗЕРИЯ Е СВЕТОВНО ИЗВЕСТНО

40

Анонимен

преди 5 години

Великобритания преживява жилищна криза, след като жилищното строителство намалява от 70-те години на 20 век и това повишава цените на имотите по-бързо от заплатите.A В СОФИЯ ОБРАТНОТО - АНГЛИЯ РАСТЕ И НЕ СТРОИ, БЪЛГАРИЯ СТРОИ И СЕ ОСКЪПЯВА. ИНАЧЕ НЯМА БАЛОН ДЕ.

39

Мнение

преди 5 години

А кажете ми сега това живот ли е?И после ще ми плюете провинцията, където навсякъде в града можеш да стигнеш пеша за 10 минути.

38

Един от Северозапада

преди 5 години

Всъщност-идеята е взаимствана от японците. Но там-такива кутиики, в които да "преспиш" няколко чака, има на някои жп гари , и то-за пътници, които желаят и имат няколко часа .

37

Един от Северозапада

преди 5 години

Колко са 8 часа по 23 долара на час, че не мога да сметна нещо? А22 дена, колкото са работните дни, по 23 долара, по 8 часа? А баня, тоалетна ? Този свят откачи.....Сред време очаквам да прочета, че и за да дишаме трябва да плащаме, и се използуват уреди, да контролират колко вдишвания-издишвания правим всеки ден.

36

Аз

преди 5 години

18 нпаунда на час...?!?!?

35

Фридрих

преди 5 години

Така са спели в концлагерите! Макар и в по малки размери си е същото

34

Анонимен

преди 5 години

Това е. ужасно ! Защо спални кабинки, не могат ли да направят нещо като малки хотели със стаи с всички удобства, в които хората да се чувстват като в дома си, да поспят и да релаксират? В тези тесни кабинки, с маски на очите......как.хората ще заспиват въобще ?

33

Анонимен

преди 5 години

А казват, че комуналките в СССР били лоши жилища, само защото кухнята и санитарния възел били общи!!!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Ех цял живот мечтая да спя в такава кабина срещу 23 долара на час!Тия Западняците съвсем изперкаха горките!

31

Абе Гошу

преди 5 години

Катина в който живееш по-обширен ли е?Явно не, щом те кефят кабинките!

30

Гoшу

преди 5 години

В Лондон ако отидеш някъде на купон после задължително трябва да останете там да спите, защото няма начин да се приберете после. Или трябва да си хванете такси и да ви излезе златен купона. Така че има резон в казаното. А тези кабинки са много популярни в Азия, там има хора, дето нямат имоти и целогодишно си живеят в такива кутийки

29

Анонимен

преди 5 години

Спите ли?

28

Анонимен

преди 5 години

няма файда от съня

27

Анонимен

преди 5 години

Свинарите си направиха свинарници срещу заплащане.Живях в РомФорд в уж къща (плевня) 60кв. долу и толкова горе, на два етажа за около 1800£ паунда на месец без сметките.Гадна,гнусна,ветровитата държава без грам животец.Робот никога няма да стана,за това и си събрах чукалата от там.Хората не се усмихват,държат се отврътително,няма майтапи,нищо - пълен леш.Карти за превоз на месец около 260/270£ за някои зони,цигари 9£,30гр. тютюн 15£,взимаш по 1500/1600£,400£ удръжки и кво остава след плащанията-нищо.. .Не ща и да чувам повече за тази ***.

26

Анонимен

преди 5 години

А едно време преъ соца някои се оплакваха че ги карали да живеят в боксониери 40м2!!Убре и мизерни ингилизи.

25

Анонимен

преди 5 години

23$ na qas???????8x23=170$За такива пари ще си наема стая в 4звезден хотел в Лондон за цяло денонощие със ЗАКУСКА!!!Тези са ИЗПУШИЛИ.Кви са тия ПРОСТОТИИ.............

24

Анонимен

преди 5 години

Това е модерно робство!!! НОМАДИТЕ НЕ СПЯТ В КОВЧЕЗИ!