40

Анонимен

преди 5 години

Как няма да прегрява? Ердоган Мочурливий мисли, че капитализъм се прави със средновековни средства, че той еднолично ще определя политиката на банковия сектор, той ще определя какво бива и не бива в икономиката. Арабите имат петрола, който ги спасява. тебе, бе, умнико, какво ще те спаси, ако продължаваш така? Пълна тъпня. Но какво да очакваш от анадолския *** докопал се не знам си как до властта. С такива натам отиват нещата.

39

без коментар

преди 5 години

ЯМР в частна болница в Бурса - 156 лири ( 48.36 лв ) .ЯМР в общинска МБАЛ - 260 лв .

38

Анонимен

преди 5 години

Е все е нещо

37

No comment

преди 5 години

Според статистиката на Световната Банка от юли 2018 година,Турция със своите 19 % лихва се нарежда до Венецуела,Хаити,Того,Зимбабве и Бангладеш.

36

Мда

преди 5 години

Турския народ да изхвърли веднага българските паспорти,за да докаже колко са велики и преуспели.Ако не-си остават просто ориенталски лаладжии.

35

Анонимен

преди 5 години

Щото много често пишете за нея... А нашата сикурно се запича в момента

34

Анонимен

преди 5 години

Много завиждате народе на България, но за ваше съжаление Турция има една от най силнита икономика и по край това и армия, запада колкото и да оплюва Турция смисъла е да заблуждават дребни бедни жалки държави от соцлагера, а истината е че всички источноевропейци работят за тези силни икономики като Турция.

33

Анонимен

преди 5 години

Пример, BEKO, бяха пълни *** доката германците не ги вземаха под крилото си.Хахаха, знаеш ли колко германски формички е придобила BEKO?

32

Анонимен

преди 5 години

на мен ми понамирисва на акано а на вас?.На нас няма как да ни мирише, .....а ти си смени памперса, от там е....

31

До 27

преди 5 години

И как ни бърка това? Ние консумираме западни продукти и малкото, което изнасяме, изнасяме в ЕС. Ти си на принципа на вуте да му е зле. Можеш ли да мислиш?

30

Анонимен

преди 5 години

През седмица две се пускат такива статии и нищо. Турската икономика си върви успешно на пълни обороти и изобщо не е разбрала, че е в криза. Курортите се пръскат по шевовете от туристи, а заводите бълват продукция за Европа и близкият изток. Няма ли кой да им каже на турците, че са в криза?

29

До 36

преди 5 години

Виж сега, ефенди. Ако нещо се случи с икономиката им, добрите им специалисти, които желаят да предадат родината си, ще отидат в развита икономика. Малообразованите при роднини в Дойчланд. Каква мотивация ще имат да дойдат тук? Помисли логично, не с задните ти части.

28

kukla

преди 5 години

Абе не знам до колко да вярвам на такива гадатели. Турция ври и кипи, пълно е с младо население. И то население дето много работи. Маса турци са на водещи позиции по ЕС и САЩ. Нашенци масово тичат в Турция за лечение. Даже преди 15 години едни мои познати турци ми разказваха, че още тогава получаваха много неща безплатно. Нека сравним какво получават и сега турците и българите от здравните каси.

27

Анонимен

преди 5 години

34 - Икономическо край на Турция ще е добре, за България. Хем ще има е ново пазари, хе ще ги наемаме, като прислуга :)

26

Анонимен

преди 5 години

26 - Виж приятел, таая тениска, дето я давате за 2 лири, пълни гушите на 5 парчета до Ердоган. В същото време, деца го правят. Сега, може да ти е забавно и да не ти пука, нонкма хора, на който им пука и тенденцията, може да се промени ... А защо се радваш, при положение, че ако карате така и вашите деца ще работят по тениски, преди да навършат 10 ?!?

25

Анонимен

преди 5 години

След Брексита имаше същата работа - Почнаха да купуват като подивели, а някой британци го видяха, като ,намира за добро начало, но истината бе, че паунда падна с 20% и след месец оешшоята свърши. Можеше, да го държат ниски, ама в един момент, щеше да има гладни хора, протестиращи на улицата ...Осман, приятелю мой !!!

24

No comment

преди 5 години

Турската лира пада,защото дългът се увеличава.Вече е над 400 милиарда.Няма връщане,освен банкрупция.Фалит.За това и лихвата удря 20 %.А РЕЗЕРВА на централната им банка е само 60 милиарда долара.

23

Anus shepti

преди 5 години

Да приемат бг лева като парична единица.ще им отговорим с незаразени животни и месо за консумация качествено .бг е малка но има голем...капацитет

22

Адолф Айхман

преди 5 години

Когато фессовете си позволиха да свалят Руски самолет не застрашаващ по никакав начин Турция и убиха пилота докато се приземяваше с парашут, Путин каза: Ще се наакат, въпрос на време е....... на мен ми понамирисва на акано а на вас? Не говоря на поддлогите на запада, предателите които ще бъдат клеццани от собствената си рода много скоро :))))

21

Павката

преди 5 години

Турция произвежда мощно всякакви стоки, а напоследък внася китайско карго, като стоките претърпяват минимална обработка за да им се предаде турски произход и газ към Европа! Пример - китайски бели тениски на 2 лири на едро, щампа и апликация в Турция, после в Англия 15 паунда. Печелят си достатъчно и са по добре икономически от нас