114

анонимен

преди 5 години

В тереторията България мафиата си има държава. Прокурора от специализираната прокуратура вместо да повдигне обвинение на Очичките, му се възхищава и тръби на всеслушание колко бил смел. Изглежда прокуратурата са на две заплати (една от държавата и втора от престъпния свят). Гнусотия до шия, отврат, голям цирк в който баламосаните са електората.

113

Анонимен

преди 5 години

Бсп се издържа от рекет и наркотици!Това е то партия столетница!

112

Анонимен

преди 5 години

да бе .познавал го бегло пък съдружник във фирмите му.вози го в личната си кола и го укрива в хотел на чужда държава и то Митю-лице обявено за общодържавно издирване...

111

Мелничаря Кунц

преди 5 години

Рамада ако луксозен хотел, аз съм преродения Вишна. ХахахаВторо, самият факт че Бенчев е резервирал стаята говори за съучастие. А пък че Очите карал колата на Бенчев......това си е за затвора вече. Но иначе Бенчев го познавал бегло.Алооо ами що не резервираш и на мене една стая бе амсалак. *** тъппотиите.

110

Анонимен

преди 5 години

Турците водят обвинен за шеф на банда само с белезници. Нашите мухи вързали на Иванчева ръцете и краката и я оковали за леглото. Икономиката сама се развива, ако не е престъпната политическа шайка отдавна да сме два-три пъти по-богати.

109

Джендърчета,

преди 5 години

Протестирахте за козите на бабата , а затова че БСП заедно с мафията продава дрога на децата ви си траете.... Не сте 80% само, повече сте....

108

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, и по време на социализма беше така!Подставени лица на Тодор Живков рекетираха народа, вземаха им от заплатите и си купуваха Ролс-Ройси!

107

Тато из Правец

преди 5 години

Вече го освободиха ! Май активното мероприятие ,,Боко Цвъко,, се провали...

106

Ким Ир Сен

преди 5 години

До Държавен РекетНе е точно държавен рекет, но със сигурност не е плащал вноски ... видяхте какво се случи с Илия Павлов преди години. Няма как малки средни и големи престъпници да ходят по улецата без да са пазени от държавни служители ... опссс забравих, че няма държава !!!

105

Анонимен

преди 5 години

А У НАС ВСЯКО ЧУДО Е ЗА ТОЧНО ТРИ ДНИ !!!! ДО 20-ТИ АВГУСТ ЩЕ Е НА СВОБОДА ЗАЕДНО С ПОДЧИНЕНИТЕ МУ !!! У НАС ПРЕСТЪПНИК ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ИМА ЛИ ??? САМО ТАКИВА *** ДЕТО ОТКРАДНАЛИ ДВЕ КОКОШКИ И 20 ЛВ ЛЕЖАТ ПО 20-30 ГОДИНИ !!!! ЗА ВСИЧКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ДЕТО СА В СТРАНАТА ЗАТВОР НЯМА,НАЛИ СЕ ЦАКА НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ !!

104

Държавен Рекет

преди 5 години

Нищо нямя да им направят просто искат пари за да ги пуснат .

103

Анонимен

преди 5 години

И ДО ЕДНА СЕДМИЦА ЩЕ ГИ ПУСНАТ ПАК !!!! ЗАЩО СЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ ЦИРКОВЕ САМО НЕ ЗНАМ...НАЛИ ЩЕ СИ ПЛАТИ И ДО КРАЯ НА АВГУСТ Е НА СВОБОДА !!!!

102

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Блейчо Блеейчев...лейтенант на Мотьо Ококорения и това се знае от...години в Общинския съвет Бургасс.Даже го...избрали за зам.председател с...пълно едонодушие.Ами то мафията нема...цвят и Блеейчо си е бил много...спокоен,докато Тиквата не реши да го...похарчи,за да жегне единствения си политически...опонент.Ами то покрай Блеейчо...изгоря и Ококорения Митьо;язък за...момчето,невинен ще си...отиде.

101

Антикомунист

преди 5 години

Скоро ще го пуснат,поради липса на свидетели,мутрите винаги са били на власт в тази прогнила държавичка!

100

Анонимен

преди 5 години

На кравата шефа е намерен застрелян в главата в хотел .Писаха го самоубийство но е убийство точно от хората на очите.Понеже Тольо от Пловдив не признаваше съществуването на такъв фактор по морето .Затова са го изгърмели .Оказа се че Митко го пазят от ГЕРБ и работи за партията човека .До кога обаче ?

99

Анонимен

преди 5 години

Ето сега комшиите връщат услугата която Борисов им направи с предаването на техните хора преди време...

98

Анонимен

преди 5 години

Съветник от БСП крил Очите, ха-ха-ха-ха. А от БСП излезнаха с декларация, колко добър и социално ангажиран бил този съветник, но дружбата му с Очите била политически неприемлива и затова го изключват от партията. А къде ви отиде демокрацията бе господа-другари? Защо бързате да го изключите след като не е осъден още? И защо не го направихте преди този арест? Явно в структурите на БСП им дремещи мутри чакащи да се събудят ако левицата вземе властта. Нека другарката Нинова излезе и обясни

97

KOKO

преди 5 години

NEZNAM,TOLKOVA LI NI SMJATAT ZA MALOUMNI I ISKAT DA NI NAKARAT,DA POVJARVAME V TOJA ZELIJAT ,,ZIRK,, KOITO RAZIGRAVAT PRED O4ITE NA ZELIJAT NAROD.

96

Кумика

преди 5 години

Понеже всички доктори от БГ се мъчиха да го спасяват .Мога да кажа само мръсни и алчни докторчета .Не се различавате грам от него !Жадна за пари зган ловяла наркобарони ?Комедия и парадокс !

95

От Марс

преди 5 години

Мила родна картинка. Бандити, депутати, общински съветници, бизнесмени, съдии и полицаи обидинени в името на парите. Такива групи от хора управляват България, те са държава в държавата или по-точно те са държавата. А в София работата е още по-сериозна.