171

Ганка

преди 5 години

"Елитна прoститутка на морето припечелва ?3 хил., за седмица!"Това обява за работа на българки ли е???Заплатата е добра. Ш'ъ дойдЪ.

170

Анонимен

преди 5 години

къде е велият специалист всезнайко каролев и професора константинов да дадат мнение по ситуацията.

169

Анонимен

преди 5 години

Авторката бърка понятията Печалба и Доход.Проститутката има големи разходи и тази разлика е съществена!Статията звучи като реклама от времето на тройната коалиция.

168

Да добавя

преди 5 години

До ЕКСТРА 171 И аз си мисля че им готвят по един касов апарат на дупета. Тая статия за такива големи пари , не е току така.

167

12

преди 5 години

До 1,предполагам,че с написаното /резерва/излишъка в бюджета,ще стане толкова.

166

1

преди 5 години

А къде е влади финансовия министер,веднага касов апарат,и резерва ,след намереното злато ,от фандъкова,ще стане 4милиарда,ако не минда стоянова да се заеме,тя е счетоводителка,разбира от финансии.

165

На наливната бира

преди 5 години

слагат акциз. Интересно ми е - кога и на sex-a ще сложат?

164

174 анал либераст

преди 5 години

Кой те излъга, че западнячките не са ***? Просто са по-прагматични от нашите жени и гледат първо да вържат някой глупaк, а след това си докарват допълнителни доходи. Не се доверявай така наивно на пропагандата в мейнстрийм медиите.

163

Анонимен

преди 5 години

крайно време е да легализираме и тук.. поне 1 млд лева на година от данъци ще прибира държавата, вместо мутрите..

162

мед сестра

преди 5 години

Аз за кво ли се блъскам за 800 лева... Професионално мотивираща статия сте пуснали, днес. бг

161

ЕКСТРА

преди 5 години

ЕКСТРА ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ МУ НАХРАНИ ГЛАДНИЯ НАРОД С 5000 ? И АЗ ЩЕ ЛЕТУВАМ НА МОРЕТО В БЪЛГАРИЯ !АААА КАК ГИ Е ЯД ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ИМ СЛОЖАТ ФИСКАЛНА ПАМЕТ НА ЖРИЦИТЕ ОТ НАП ХИ ХИ ХИ ХИ ХИ !!!

160

Буюк Шашкън Ефенди

преди 5 години

Елитна да разбирам певачка дупетатка или говорителка от телевизиите. Те най малко 3 хиляди взимат -плюс бакшиш след сеанса Освен това получават и безплатен билет за Лувъра, закуска обяд вечеря и разходка в Елисейският дворец.И личен прислужник за деня Макрон.На изпроводяк лично Папата римски и мие краката.

159

юбералес

преди 5 години

До АнонименВ Париж елитната *** те взима с ферари от хотела, води те на ресторант, където разговаряте за политика футбол и икономика, плаща сметката, води те във луксозна вила, където правиш секс и ти се ***, прави ти масаж, дава ти да покараш ферарито и те връща в хотела. За 24ч - 5000 евро.

158

Анонимен

преди 5 години

Елитна *** може би означава, че обслужва елита. Означава ли, че съществува понятие като елитен обслужващ персонал. Проститутката си е ***. Тази статия ми намирисва на долно пробна реклама. А колко печели един наркопласьор. Бихте ли ни казали.

157

Данчето

преди 5 години

Ми като нямате акъл, проституирайте! Аз имам и сега ще направя едни бързи 30 милиона от новата тикет система на София. Само ще трябва да падна на колене и да целуна ръка на Кръстника-тиква.

156

Анонимен

преди 5 години

Така е мутрите с желание без образование всичките живеят в къщи за милиони и тнт.

155

Анонимен

преди 5 години

Не искам да уча, нищо не искам да знам. Важното е, че имам желание да съм богат. Не искам и да работя... "желанието е важно" каза един УМЕН човек в един форум! :)))Желая само пари, без работа! И опит не ми трябва! Само желание!

154

До 161

преди 5 години

А ти явно си някое работодателче, което търси будали да му бачкат за минимална,като не искате да давате европейски заплати в чужбина ги дават.

153

Анонимен

преди 5 години

"ИскАх да гласувам на изборите, ама... ама нямах желание!"

152

Анонимен

преди 5 години

Имам желание след 2 минути на бюрото ми да има 100 000 евра! :)))