12

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 12 До но румънците си утепаха Чаушеско , а ние откраднахме одеялота на нашия сатрап.

11

Мнение

преди 5 години

Убийствен коментар. Браво.

10

Анонимен

преди 5 години

Да ние знам, че всички трябва да говорят, че от ГЕРБ и Борисов по-добри няма. Няма тяхна алтернатива и това е. Истината, че те са толкова добри, че в крайна сметка докараха България да е 2 пъти по зле от Румъния, а Румъния 2008 г. баха далеч зад нас. Идете и вижте, че Румъния е вече развита Европейска страна. Погледнете селата им, пътищата и индустриалните зони, които са навсякъде, погледнете след това и България. Нашата страна е една София, Пловдив и Бургас и където и да пипнеш е воня и к-ция.

9

Анонимен

преди 5 години

Тя - БСП - няма никаква връзка с реалните проблеми на хората . А кой има ? Наверно тези хора от народа , които 28 г. имат ненормален начин на живот . Това чия ценност е Българска или Европейска .

8

annybody

преди 5 години

До От АтинаВина в БКП? Дума да не става!Много си ни е хубава опозицията даже, по-вреслива и красива опозиция не сме имали - ***, Таско, Зарко Анин - какво повече искате?Би било добре вечно да си я държим като опозиция, вижда се, че този сайт е окупиран от два трола, които с крясъците си също потвърждават колко ни е хубава опозицийката - начело с достойния ни президент.

7

за какво им плащат

преди 5 години

През 1980 те беше модерно да се става социолог.Благата щяха да потекат като от рога на изобилието и трябваше социолози до обясняват на млакото поколение този неоликновен феномен.Беше създадена една паразитна прослойка която си въобръзявя че разбира жт всичко. Като се почне от производство и се стигне до удовлетворяване на нуждите на нуждаещите се. Всички те искат хляб да ядат, но практически са безполезни за обществото.

6

ООООХ....

преди 5 години

ПИСНА МИ ДА ЧЕТА КОЙ КАКВО Е КАЗАЛ И КАКВО МИСЛИ- НА ВСЕКИ МНЕНИЕТО ЛИ ЩЕ ОБЯВЯВАТЕ- ТЕ "СОЦИОЛОЗИ","ПОЛИТОЛОЗИ" СТАНАХА НА ПЪТ И ПРЕЗ ПЪТ- НА ВСЕКИ МНЕНИЕТО СТАНА КАТО НА ПАЗАРА ДВЕ ЖЕНИ КАЗАЛИ......

5

Байфидан

преди 5 години

Е, този път анализите са доста верни. Даже и върлата бесепарка Пиргова е видяла истината.

4

Партизан комунис

преди 5 години

Фащам манлихерата и хуквам у Балкана.Шъ зема сам властъ.

3

ПроСоТо

преди 5 години

айдееее...Задействаха "Леката артилерия"..След мученето на Райчев,сега пуснали тия..Но нема лошо,това само показва СТРАХА на Мутриянците!..Вива Лас Вейгъс!..

2

V

преди 5 години

Няма кой да предложи нещо ново. Как да се справим с маргеналите? Ченгеджисти, роюи и гербераси. Както го правят тука. Как да се спре геноцида над работника. С 500лв работника не може да създаде семейство, а ченгеджиста с 1000ще си хвърли гнишото службогонско семе. И ще учи децата си че не трябва да облича работни дрехи а да гони само държавна хранилка. Така ще се маргинализира обществото защото занаятите се птедават от баща на син. А работника няма как с 500 да създаде семейство.

1

Анонимен

преди 5 години

Корнелия да не си прави оглушки,ами да действат и вземат властта!Или президента да направи собствена партия.