64

Анонимен

преди 5 години

КОЕ е по-голямо престъпление?Да вземеш подкуп или да продаваш наркотици и смърт на стотици деца?

63

Сотир-Сота

преди 5 години

Изпотрепаха се за едната такса ......Не се прави така с ряз ....

62

Попа

преди 5 години

Мислите ли,че куките не са предупредили Очите та той случайно е в чужбина.На хранилка са при него мама им ***!

61

Анонимен

преди 5 години

Бил излежал присъда, Хаахахахахахаха, кажете истината поне че е бил да детски лагер с ALL inclusive, кметицата на Младост ходи окована, а той в затвора е бил като в 5-звезден хотел. В държавата на мутрите, това е "правната" система!

60

Анонимен

преди 5 години

Митьо си е опекъл работата месеци а може би години преди нашето МВР да се усети. Най-вероятно е в Южна Америка.

59

смях

преди 5 години

Ако Очите е знаел за предстоящия арест, защо не е казал на хората си ?

58

Анонимен

преди 5 години

Системата ги убива

57

МВР ПИКЧЪРС

преди 5 години

Кой предупреди Митака да избяга,КОЙ ,КОЙ,КОЙ.Сега кой ще събира рекета по слънчака? Хората се принуждават да оставят пликовете с рекета във районното ,кой ще им гарантира ,че рекета е предаден ?

56

Анонимен

преди 5 години

Ако поне един от аверчетата на Митьо-Очите беше малко по-умен, сега тоя нямаше да се издирва, ами щеше да е 2 метра под земята.............колко майки е разплакал с мръсния си бизнес!!!А тия 15 аверчета ще постоят 2-3 дена в полицията и ще бъдат освободени!!!

55

Организирана група.

преди 5 години

Цв. Цв. го е пратил при братя Галеви.

54

Анонимен

преди 5 години

Митьо- Очите дори не е мафиот от класа, той предаде хората, които му вършат мръсната работа и му изкарват мръсните пари за дрога, с която трови БГ-деца!!!

53

До пенко

преди 5 години

На пръв поглед бих ти сложил плюс, но защо майките да ликвидират престъпниците, а не тези, които получават заплати за това, напр. милиционери, прокурори съдии !Тези служби цоцат близо 5% от бюджета на държавата, а ние дами вършим работата?

52

До eve 1

преди 5 години

С този пост показваш, че си много пrост!Комунистите хвърлиха на прасетата елита на нацията, а такива като Митьо правеха началници на милицията,партийни секретари, профпредседатели и т.н.Точно мутрите са зделани в школите на МВР и спортните училища.Не внушавай глупости в и без това простият народ.

51

Башка Луд

преди 5 години

Откривате ли разликата в двата случая, на кметицата от Младост и на Митьо зъркелите?Стряхотно правосъдие, страхотна полиция!А да се сещате за Брендо, а за Галевите?Не е смешна държавата, смешни сме ние, че търпим мафията да ни управлява!

50

Анонимен

преди 5 години

Митьо-Очите предаде аферите си-по-нисшите мафиотчета в йерархията за да се споразумее с правилните хора и да се изпари от тая територия!!!Те и мафиотите ни не са хора на честта-менте проба са!!!

49

Анонимен

преди 5 години

Само той ли?Братя Галеви,наркотрафиканти с присъди,спортисти с "чужди" куфари с наркотици и много други приятели на властимащи...Малка държава - голяма мафия...Юнкер защо се е пропил..Вижда какво става,има съвест- но няма сила за борба с търгоците на човешкия живот...Земята ще изтрие *** накрая,натам отива....

48

Анонимен

преди 5 години

БГ-деца масово се дрогират и умират заради мафиоти като тоя...............никой не може да ме убеди, че тоя няма лоби между политици, магистрати и полицаи.

47

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност местни ченгета и магистрати го покривaт. По провинцията нещата не са мръднали на милиметър от 20 години насам.

46

Анонимен

преди 5 години

Ако участваше в бг криминален сериал на финала на сериала щяха да го хванат но понеже неучатвя няма да го хванат

45

Анонимен

преди 5 години

Тоя мафиот е като котките, явно има 10 живота...............ама кметицата я заведоха с окови без доказателство за вината й...............жената-болна от рак!!!