49

Н

преди 5 години

Что трябва да пишете за тези глупачки други новини няма за вас така както и за крим в ес седнаха старчоци и решават за русия вас какво интересува и тук има мн проблеми пишете за държави в ес и там да знаем какво става а не само за русия

48

Въпрос

преди 5 години

А защо ни занимавате с тези кукумицини?

47

Анонимен

преди 5 години

"Да вкарат в затвора жена с бебе за един протест?!"За поведение и нагласи граничещи с държавна измяна, с рецидив и многократни предупреждения, не само ще я вкарат, ами да се радва ако изобщо излезе оттам. *** направи същото нещо в любимата ти Химерика, дето ти плаща тролската заплата, да видим колко време под открито небе ти остава.

46

Jo6

преди 5 години

Поредните кукувци. Е, трябва реклама - уж се борим за демокрация, а какво е тя ???? и това ще отмине. Но нали пък трябва да се плюе и по Русия....

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40Ти миеш ли си ръцете със СЪПУН преди ядене? И за лепило не ставаш - с плюнка не се лепи.

44

аз

преди 5 години

Русофобите сте много отворени в интернет! Наживо по-ниски от тревата

43

Анонимен

преди 5 години

Бутина е в затвора защо?

42

майорски

преди 5 години

не знам дали за Европа=(Германия +Франция +Италия) е добре България да е в Евросъюза.... но определено последните 11 години показаха че за българия , за българската нация ...НЕ Е ДОБРЕ да сме член на ЕС!!!Ако не бяхме влезли в ЕС през 2007 .... след 11 години ....едва ли щяхме да сме по зле отколкото сме сега !!!да банани имаме ..портокали имаме ...телевизори за по 1000 евро имаме ...имаме си и ПУСИ РИОТ ...но няма държава !!! няма нац. самосъзнание...България я няма !

41

Мнение

преди 5 години

Така ще до следващото световно в Русия...

40

Олег

преди 5 години

Такива нещастничета дето ми прехвалват онези времена и разчитат, че не си ги спомняме чудесно може да идат да си сипят една ракия, поне 1-2 часа ще им се струва,че са много прави!Спомням си чудесно липсата на черен пипер, липсата на олио. Спомянм си кашона със *** за пране дето го мъкнах с количка щото няма *** и това беше единствения останал вид. Спомням си цветните телевизори за 1000 лв с лампи като компотени буркани, докато произвеждахме по-добри телевизори Велико Търново ама ги нямаше!

39

Олег

преди 5 години

До АнонименУмират си само прехвалените ти руснаци да се изпльоскат в тая Европка, САЩ и т.н.Също като при соц-а дето викаме "СССР е като въздуха и водата!" и после право в Кореком-а от тези дето най-много го викат!

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39ПУТИНОФИЛОПИТЕЦИТЕ НА СЪПУН И ЛЕПИЛО ТЕ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ!!!

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37Мили Боже.........не съм предполагал, че в началото на 21 век ще има хора, които не са ходили на училище!!! Боже, Боже, такава неграмотност не е имало ДАЖЕ в Средновековието! Всъщност, еуропката сега си се връща натам!

36

Анонимен

преди 5 години

До Ас 32Е не.....не е Русия "дом"!!! Защото НИТО Месалина, НИТО разните там други "развратници" НЕ СА РУСКИНИ!!!!! А разврата си е "откритие" и "привилегия" ИМЕННО на еуропката, която въобще не е била еуропа разбира се, а Римска империя!

35

Анонимен

преди 5 години

ЕС ДА НАЛОЖИ ПЪЛНО ИКОНОМИЧЕСКО ЕМБАРКО НА КЛОАКЕНЩАЙН ПО ИЗВЕСТЕН КАТО КЕНЗЕФОПРОСИЯ!!!!!

34

Анонимен

преди 5 години

До Бате Гойко 26Епа........."световно известни"...........то такава 5-минутна слава я има всяка наша чалгаджийка! А тези заблудени "девойчета", ако имаха слава, нямаше от дъжд на време да правят по някой и друг зулум, ЧЕ БЕЛКИМ НЯКОЙ СИ СПОМНИ ЗА ТЯХ!!!!!

33

Олег

преди 5 години

До АсАма ти не разбираш! Те са много готини хора, обаче нали, сега, такова....имат нужда от малко превъзпитание и това-онова ала 37-*** година!

32

Шарл Ла Тан

преди 5 години

Бандата *** Riot ще дойде в България по покана на нейните фенове и ще изпълни песента си Поп сосет у прокурора. По време на концерта ***-тата ще си показват ***-тата.

31

Олег

преди 5 години

До КХайде за разнообразие вас да избием тоя път! А?

30

Ас

преди 5 години

Много се радвам като гледам квичащите ''развратна еуропа'' и подобни глупости, все едно русия не е дом на най-големите кУ,рви и алкохолици на планетата.