16

Анонимен

преди 5 години

AAA NE MANDALOTO PADNA BAI BRITANIQ NIKAK NE SI VELIKA

15

ПроСоТо

преди 5 години

нещо не ги разбирам...Нали вече поискаха такъв референдум и го проведоха?!СЕГА за какво намекват?..-За "дубъл"?!Колко пъти трябва да се провежда референдум по ЕДНА и съща тема?!..во истина не ги разбирам..

14

Анонимен

преди 5 години

До Факт! 11Разпадат се българските илюзий че сме космически "компот"! Нали родоглупците в Гишевтария ви лекуват, хранят, съдят и образоват така че да ослепеете преди още да са ви нахлузили хомотите за да си вярвате че са биберони е овче! А и ромодуетите ви подритват ей така за гарез а вие гледате като бикове в таблет!

13

V

преди 5 години

Анализирал съм български национален интерес през очите на човек работил и работещ за подизпълнителите на нацистките корпорации. Тоест видял съм четвъртия райх от вътре. А Русия не е част от него. Анализирам това което съм видял през призмата на българите живеещи в ***. Аз лично вече сум си защитил интереса работейки за нацистите. Жал ми е за вас. Защото не познавате нацистите. А разчитате те да ви защитят интереса.

12

Анонимен

преди 5 години

Афро-британалъ ни мой дъ оди у Европата ли?Като почнат задължителните прион-протеин тестове за канибализъм и бат Урко шъ гледа тъжно, все едно лешояда е спрел да дрисска пред колибата.

11

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

До V Всички детайлно си анализирал-отЕС през САЩ,та чак до Сенегал...Само Рассия я няма в "анализа"ти.Сигурно защото там всичко е цъфнало и света трябва само да им завижда...

10

Факт!

преди 5 години

Империята им отдавна се е разпаднала!Опитват се с мъка да спасят от разпад Острова.Така или иначе тия никога не са били в Европа.

9

Анонимен

преди 5 години

До Евроатлантик 6Ами то се видя че от булсаткомита файда няма. Даже се интегрират по-трудно и от сумалийците! Пък с претенци космически.

8

Иван Пешев

преди 5 години

Другата половина не искат, първо правят Брекзит и после да си правят рефенртендум за наопаки. Аман от манипулациите на тъпите журналисти

7

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ СЕ ПОЧУДЯТ КАК ДА СЕ ИЗМЪКНАТ И ДА НЕ СЕ РАЗПАДНЕ ИМПЕРИЯТА НА МАЛКИ ПАРЧЕТА!

6

Анонимен

преди 5 години

Това на нищо не прилича. Другарят Путин с толкова зор, мъки и хибридни усилия спечели референдума за Брекзита и сега някакви гашльовци от UK искат да му отнемат победата.

5

V

преди 5 години

ЕС е четвърт райх. Той защитава интересите на създадените от Хитлер корпорации като фолцваген и БМВ. В ущърб на европейските народи. Управляващите не се избират на избори и европейските народи не могат да си защитят интереса. Юнкер го избраха Меркел и Съркози без да се интересуват от мнениет на всички останали. Англия беше против. Сега България трябва да си отвори пазарите за да може нацистите да си продават колите в САЩ. А къде са нашите политици? Кой ще защити Българския интетес?

4

Пак съм аз

преди 5 години

Набухаха си го и сега реват...

3

Анонимен

преди 5 години

Само едно ми идва на ум и старо и малко от спорта за което се извинявам!"This british ...................... broke the game"!Айде първо искаме вън сега пак сбъркали като ИРАК " не искаме да си ходим от ЕС "!

2

Анонимен

преди 5 години

Нема кой да им бере вече реколтата от полето на британците. Пакитата и афганите не искат да работят на къра и сега ако има референдум, британците ще гласуват да останат в ЕС, че робите от източна Европа вече им бягат.

1

Хахаха

преди 5 години

"Национално представителната анкета на "Скай дейта" е осъществена от 20 до 23 юли т. г. сред 1466 онлайн потребители." Аха, значи 1466 онлайн потребители имат решаващо значение за втори референдум?Докога ще поствате недовършени/непреведени изцяло статии. То е ясно, че нямате истински журналисти, но поне като ще превеждате, не превеждайте избирателно ами докарайте поне що годе цял материал и си четете написаното...