35

Анонимен

преди 5 години

До az 35И точки даряват! А след 12 дарени точки подаряват платен курс за чисто нова книжка. Също така ако пак минеш на червено глобата расте и никога не чезне!

34

Анонимен

преди 5 години

"като неправилно изпреварване"Че това да не е малко нарушение бре кроманьонци?! Малко ли се изтрепахме по нашите пътища точно заради подобни дребни неправилни изпреварвания?! Е поне ще научат че в Румъния има закони! Дано има повече взети български книжки!!!!

33

Законите на мутрите

преди 5 години

за който се интересува как е в NL:дистанция: 280 евро Излишно караш вляво: 140 евро Дясно изпреварване: 230 евро Не носете предпазен колан: 140 евро Ако водачът държи мобилен телефон по време на шофиране: 230 евро Блокиране на кръстопът: 230 евро Шофиране, докато валидността на свидетелството за управление е изтекла: 90 евроБез приоритет за шофьорите отдясно: 230 евро Няма приоритет за трамвай: 230 евро Завъртете без сигнал: 90 евро

32

az

преди 5 години

До дребен българин- не не отнемат..в холандия червеното е 230?...

31

АМАН от КАТ терор

преди 5 години

Всички тези описани нарушения са дело на дигитално холограмнио терористични оръжия за индивидуални манипулации.У НАс проведохме тестове няколко години това е доказано ИЗРИЧНО.Мощни пси активни манипулатори са холограмни оръжия и зомби скенери в талони на автомобила и качени на предни стъкла .МАркирани се зомбират частично или обсебват напълно с цел снимане на нарушения през НЕЗАКОННИ тежко терористични видео камери.Зомбираните жертви са болни неадекватни години наред.видимо повредени О

30

НЕ Е ЗАКОННО

преди 5 години

Отнемането на Важен личен официален документ какъвто е Книжката НЕ Е ЗАКОННО.Още повече ,че всички от КАТ и МВР писали актове се следят като исключително опасни терористи принудили милиони водачи д а увреждат тежко земята с холограми и включени фарове денем.Д а се искат обещетения от милиони за нанесени тежки морални и материални вреди от полицаите.

29

Анонимен

преди 5 години

Аааа , значи затова румънците у нас карат като ненормални и не спазват никакви правила - рискови изпреварвания , навлизане в насрещната лента, засичания и т.н. - постоянно им сърбаме попарата, компенсират значи строгите правила у тях... Ами докога у нас ще е такъв гювеч за чужденците - да правят каквото си искат без никакви последици - писна ми от нагли шофьори - турци , румънци , украинци , молдовци и всякаква друга гмеж....

28

Анонимен

преди 5 години

А знаете ли каква е процедурата КАТ да глоби чужденец? Който го е написал този закон е за кастрация !!!

27

Анонимен

преди 5 години

От 11г живея в Румъния и са ме спирали може би 5-6 пъти,в повечето пъти за превишена скорост.Един път си платих глобата на място и получаваш 50% намаление :),в другите случаи са ме пускали без подкуп,само 1 един келещ ме спря без причина и той се пънеше,че щял да ми вземе книжката,само с това си остана.като цяло се държат добронамерено тукашните полицаи или поне с мен е така

26

Анонимен

преди 5 години

У нас глобите по КАТ на чужденци се събират 10%, а в Румъния на практика 150%. Всеки глобен там трябва да си плати глобата с банкова такса, да се яви в полицията с лицензиран преводач, на който плаща и като се вземат и разходите за винетка, поне едно кафе или нещо друго и ето ти че разходите за глобата ти скочила много. И да не се чудите после защо румънците са по-добре от нас.

25

Анонимен

преди 5 години

Вчера се пътувах от Враца за Русе . В моята и насрещна посока минаха поне 1 000 румънски коли- сигурно за и от Гърция. Няма нарушение на пътя, което да се сетите и да не бе извършено от тях. Румънците знаят,че у нас, за разлика от тях полиция на практика няма.ЗАНН е социалистически и неадекватен, няма преводачи с румънски. Богатите румънци си пробват колите у нас и често се движат с над 150км. в час.

24

цветан симеонов

преди 5 години

Истина е . През 2015г. минавах през Румъния , пред мен имаше два тира които караха много бавно беше двойна непрекъсната лента , само се показах и преминах лентата и видях отсреща полиция , веднага ме спряха . Взеха ми книжката и казаха , че до месец ще дойде в България , дойде след три и глоба от 200лв. Внимавайте много в Румъния , взимат книжката и нищо не ги интересува , два часа се молих , накрая си заминаха...

23

Иван

преди 5 години

Абе хора!Кво правите в Гърция, Румъния.Стойте си тука в България.Вижте само как сме се прегърнали другарски с нашите катаджии!Минаваш си покрай тях с някаква превишена скорост от 30-40,само може сериозно да те погледне- и кво?-нищо.Пресичаш си на "гьоторе"непресечени,пресечени,криви ,прави линии--и кво?-"кво толкова е станало?".Минаваш си на червено/като джигит/...и кво?-най много една "майна" от друг Джигит.За това,че си изпил 1-2ракии,една "магистралка"---100-200лв.СТОЙТЕ СИ ТУК!!!

22

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Решението... - СПА комплекс в България...

21

дребен българин

преди 5 години

Не вярвам, че по света за дреболии като минаване на червено, непозволено изпреварване, отнемане на предимство, както и пресичане на непрекъсната осова линия или превишена скорост някъде отнемат книжка.

20

Анонимен

преди 5 години

Неправилното изпреварване не е дребно нарушение.

19

ТБ

преди 5 години

Очевадно сте на едно мнение с експертите на КАТ, че опоменатите от Вас нарушения са дребни. Нищо, че реално това са основните причини за тежките ПТП. Виж, вездесъщото "несъобразена скорост" си е смъртен грях направо.

18

ха ха ха

преди 5 години

"като на някои от тях връщането на документите им отнема над година." - като сприбереш в България изкарай нова , старата я обяви за открадната или загубена

17

Анонимен

преди 5 години

А пък румънците карат през нашенския *** като ддиваци и КАТ стои,гледа ги,бърка си из дупките и не смее да ги закачи!От Русе насам е луда работа!

16

до МайМуната

преди 5 години

Как говориш? С жестове ли?