55

?-трета част

преди 5 години

А всъщност германското и австро-унгарското и сие разузнаване и специални служби са били с няколко класи над тези на некадърника ХитлерДа,воювали са срещу Русия,САЩ,Англия,Франция но веднага са загрели че могат да се поздравят с окончателна победа във войната само чрез мърсотииОт там и първата световна война е химическа,както и създала комунизма и ислямизмаОнази немска касичка в уж независима Швейцария е най-виновна за днешното дереже на света за вярващите в силата на парите

54

?-допълнение

преди 5 години

То това германеца-хитлерист невероятна работаТака като го разчоплиш се оказва комунист и марксист влюбен в ислямизмаНа гребена на солидарноста между всички мюсюлмани Османската империя май е трябвало да помете всички французи и англичаниСамо в Русия са успели с план изготвен от истанбулски евреи съставен вероятно по заповед на самия османски султанА както казах всички немски мърсотии са се правили с пари от Швейцария

53

Далновиден

преди 5 години

Я.ловата бабетка е много хитра-в близките 10-15 години белите ще я плюят,обаче след 20-25г,когато се конституира Бундесхалифата,най-голямата джамия в Берлин ще е на нейно име!

52

муспи

преди 5 години

Това са бели кахъри, още не е имало случай в Демокрацията да се броят гласовете. Изключение - избирането на Хитлер, допуснато от недоглеждане. Оттогава евреите не правят подобни грешки.

51

Реджеб ебн Атеб

преди 5 години

Гнедиге фрау Меркел,ферщеен?

50

Име

преди 5 години

да потърсим ли, чии пари стоят зад "новинарите" от n-tv?

49

Име

преди 5 години

но зелените профитират, според поредното платено проучване на фолксваген за дизела си. не знам колко трябва да си объркан и фашистки настроен, че да гласуваш за зелените, за които най-святото е ***$дофилията!

48

Име

преди 5 години

лелче, имаш право! но въпросът е кой ще ги изхранва всичките тези асоциали? илио сорос и уахабитите на арабията мислиш ще са вечни? уахахахааа...

47

lelka

преди 5 години

Процентите на Меркелския съюз ще продължават да падат. Тоя съюз се държи от масата пенсионери, които ще измират с всяка година. Другите партии сигурно също ще намаляват процентите си. Ще се появи някоя нова партия, която ще обедини непрекъснато нарастващите мюсюлмани. В момента около 40% от учениците са мюсюлманчета. И повечето от тях и идея си нямат от сегашните партии и предистоията на Германия. В семействата им и по джамиите ще им кажат за кого да гласуват.

46

Име

преди 5 години

ден и нощ, ден и нощпустий гей стои на пост.и дебне той за правата линияна лумбагото на юнкер,който освободи от данъцивсички богати, дето ни фърлят в пламъципламъците на новата расадето на евреите най-пасвада е управлявана дистанционно.

45

Име

преди 5 години

в германия има преди всичко гигантска манипулация по медиите и неизброими разходи за асоциалните, които никога няма да подхванат да работят. в германия не се плащат данъци от богатите, които канят бедните от африка. но катастрогата ще дойде, когато трябва да се плащат пенсиите на всички тези асоциални, каквато е и меркел, но и нейните медии.

44

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияНе ***, не Путин, Сорос е кукловода на тая , а зад него са другите кукловоди, дето нямат Бог kajete go koi stoi zad soros ami HAZAROZIONISTKITE BANKERI STRAH VI E DA KOMENTIRATE TOVA ZASHOTO DANS PO NAREJDANE NA ZIONISTKOTO POSOLSTVO NA KOZIAK E NAREDILO DA SE SLEDI VSEKI KOMENTAR VSIKA NOVINA I IZKAZVANE TOVA E ISTINATA

43

Име

преди 5 години

ти пък коя си да даваш наклон в живота на хората бе "до хахаха"? това, че си *** не те прави нищо повече от поредния асоциал на социална помощ!

42

Име

преди 5 години

поправям се: искате да кажете, че диктаторският режим на меркел има проблеми?

41

до Ха ха ха

преди 5 години

Абе хахо... земи се скрий вече..колко пъти да ти го кажат?Мий си краката и лягай

40

Ха ха ха

преди 5 години

Да "приветстваме" най- новия *** *** с никнейм "привет от Германия"... Денонощно кисне козячето, "компетентно" е по всички въпроси. СТРАНДЖАТА май се изчерпа, та Козяк го смениха с "привет от Германия" ! Коя ли стаичка са му дали в Козяк с три - четири лаптопа да спами денонощно и са го накарали да повярва, че стаичката се нарича Германия.. Заработва яко, личи си, че егладен! Ако наистина беше в Гемания, надали щеше да има и 5 минути време да кисне в този сайт 24/7 и да пейства опорки!

39

Име

преди 5 години

искате да кажете, че режимът на меркел има проблеми?

38

Омар даи Даям

преди 5 години

Много данке на фрау Меркел от милиони братя! Още милиони идват от Юг - да и кажат лично ДАНКЕ!

37

Мемет

преди 5 години

Нансовците ми плащат социала. Евала на тази бабичка.

36

не че ни вълнува но

преди 5 години

кои дават парите тогава