17

Анонимен

преди 5 години

Младите балкански мързели, които са научили от родителите и прародителите си само как да реват и да се оплакват, как да чакат на готово и са придобили вечния синдром "друг ми е виновен".

16

Брейвик

преди 5 години

Помните ли ме?

15

Анонимен

преди 5 години

"Въпреки, че в Румъния има 60 милиона млади хора до 35-годишна възраст, един от най-големите ни проблеми е свързан с обезлюдяването. То от своя страна се дължи на ниските доходи в държавата. Единствено в Букурещ младите хора получават най-високо възнаграждение",60 милиона?

14

Престъпен тандем

преди 5 години

Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

13

гяур

преди 5 години

До Как еПрез турско си бяхме най-добре!

12

безродници

преди 5 години

До Активист на БКПВашата Родина е СССР.!!!!!!!!

11

ала-бала

преди 5 години

До Светлото бъдещеДоживяхме да го видим - едно голямо нищо! Предайте го на вашите червени ***!

10

Как е

преди 5 години

Герберастчета, не ви мина конвенцията, ще се червите пред господарите, дано Ц. Пипоня да не е изхарчил парите, че трябва да ги връща сега :)))

9

Едо

преди 5 години

Една мъдрост казва: ЩАСТИЕТО НЕ Е СЪБИТИЕ, А СПОСОБНОСТ. И още: ЧОВЕК БЕЗ КАУЗА, НЕ Е ЧОВЕК, А -ЖИВОТНО. Ето каузата на ВСИЧКИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ: ДА ПОКАЖЕМ НА ПРАКТИКА ЧИСТ И СКРОМЕН ЖИВОТ НА ВСИЧКИТЕ НАРОДИ И ОСОБЕНО, НА АМЕРИКАНЦИТЕ. Някои американски богослови, които ни гостуват, казват: НИЕ ЗАЛИТНАХМЕ КЪМ МАТЕРИАЛНОТО. СЕГА, ЕЛАТЕ ВИЕ, БЪЛГАРИТЕ, ДА НИ ПРОПОВЯДВАТ Е ЧИСТ И СКРОМЕН ЖИВОТ. ЗАЩОТО Е ПИСАНО: ,,Мнозина първи ще станат последни, а последните-първи"!

8

Иском

преди 5 години

Да видя като ни задминат сърбите и македонците, какво оправдание ще роди тиквата на Боцо, "комунистите" вече се изтърка, сигурно ще прибегне до византийците :) :)

7

чичо Гошо

преди 5 години

Дечицата и унуките на гербадгиите,какви са?Сигурно са марсианци,но червени пребоядисани.

6

МГЕРБ

преди 5 години

Искаме стриптизьорки, чалга и бело

5

Анонимен

преди 5 години

Младите цоциалисти са внуците на дъртите цоциалисти-сега олигарси.Затова искат да са щастливи в България живеещи на гърба на народа.

4

Анонимен

преди 5 години

вече никой не вярва на предизборни клишета та имаме нужда 16 годишни пишлемета да гласуват

3

Гербмладежите от Бал

преди 5 години

Имаме щастие в родината, което постигнахме, с това соцмладежите да работят за нас. Те също са щастливи да работят за нас в родината !

2

Активист на БКП

преди 5 години

И ние ,дъртите цоциалисти, подкрепяме всички БСП-та по всички земни кълбета !!!

1

Светлото бъдеще

преди 5 години

Искате ли мрежи по границите, които пазят вас, а не мигрантите ?Искате ли изходни визи?Искате ли входни визи за Европа все едно сте руснаци?