19

Промяна

преди 5 години

Какво значи един политик да изкара "успешно" мандата си, ако добре си изиграе картите?Докога по тарикатлъка ще ги оценяваме?Тук все пак има цял един народ, макар и търпелив и мълчалив,но никой не го взема предвид-истинският определящ фактор,който иска промяната и носи ценностната система,а не някаква си политическа структура.Народът има свое тесте карти и промяната ще дойде,когато той извади "Всичко коз".А това ще е внезапно и "изненадващо" за казионните анализатори и тарикат-политици.

18

Анонимен

преди 5 години

те ценностите отдавна ги подменят. А ние евтино ги подарихме... истинските

17

пак промени

преди 5 години

Звучи хубаво връщане на бг към първоначалните ценности т.е. нашите,и отхърляне на ерогейския терор. Дори планените показват разад на еврогейския съюз.

16

Анонимен

преди 5 години

Ще има промени,но бойковият кабинет ще изкара мандата си.Тогава в какво се изразяват промените?Продължава съюза на нашият елит с империята,за да продължават да се доят поданиците.Еврофондовете са за шепа чиновници и представляват подкупа,платен на "елита".Макрон нещо говори за 3 кръга на ЕС.В първия-никакъв достъп на робите.Вместо в чакалнята,ние влязохме в чакалнята на чакалнята.Както казва американският нобелов лауреат по икономика Дж.Стайниц-Източна Европа е двойно по-бедна,отколкото би мо

15

Анонимен

преди 5 години

Ще ви се сменят ценностите! Ще ставате *** с изявена хомосексуална или бисексуална същност! Това важи само за мъжете, понеже фригидните феминистки така искат!

14

Анонимен

преди 5 години

Най-обичам тройно динамични ъстролози да ми го обясняват ка щело било да доде светлуту бъдищи. Требе само да си седим и чекаме да доди самостоятелно.

13

БКП

преди 5 години

С БКП надоло! С БКП в ада! (1944) Ура! Ура! Ура! С БКП в канала!

12

Спокойно!

преди 5 години

За наша всеобща радост БКП/БСП все повече се топи по 2 причини:1. Естествена физиология2. Отдавна се води сериозна вътрешна война - милионерите срещу милиардерите. Те, всички са там, в тази честна и социална партия. Не става дума за пари, а за много, много ограбени пари от България.А кой ще гласува за тях? Естествено роднините им, неграмотните на село и братята от боята.Децата им ще гласуват в чужбина, където живеят - Европа, САЩ, в екзотични страни.Алтернативата им е да управляват с ДПС

11

НЕ забравяйте!!!

преди 5 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че пенсиите са такива, защото БКП/БСП беше ограбилаПенсионния фонд, парите бяха изнесени в чужбина и по време на преврата1989 година в него нямаше нищо. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че после същите тези хораразграбиха фабрики, заводи, приватизираха, фалираха банки...с еднадума ограбиха всичко, което може да се ограби...Синчето на другарката Нинова завърши супер скъпо образование в Америка и работи в Ротшилдовата банка Голдмън Сакс.Всички червени са уредени. Питам, защо не ходят в Русия?

10

муспи

преди 5 години

Ех, чи приятнуу измъквани! Но ние жертвите на еврейския геноцид не сме съгласни! Искаме вечно страдание за тези дето ни преполовиха за три десетилетия! "Змии ехидни" - кой ви пробута че всичко ще си мине метър?! Ще си стоите вечно зрелище в подземието на бъдещия свят, който ще е добър, защото злото ще стои долу за всеобщо осъждане. Змии, доброто е добро когато злото е отделено, сега сме смесени и виждате - вашите радости предизвикват нашите проклятия, а те се пластят върху вас!

9

Все по-добре сме!

преди 5 години

Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки БКП/БСП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки.

8

До 4

преди 5 години

Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. Разграбиха държавата с червените куфарчета, разбиха и ограбиха предприятията, разграбиха здравната каса и пенсионния фонд, изнесоха парите в офшорки и т.н. Сега са милионери с хотели по морето и из цялата страна, станаха рентиери и работодатели. Комунистите са работодателите в частният сектор. Питайте ги тях кога ще вдигнат заплатите. За 10 години на власт не успяха. Чакайте 3 год.

7

Анонимен

преди 5 години

Сега отиват на Чинията да ядат кебабчета. После ще окензат поляните и един по един ще отидат на почивка да похарчат немъчените пари дато са си раздали.

6

При ББ

преди 5 години

Народът се обърна към своите ценности от Народните ПриказкиБолен Здрав носиНеволята учиКойто не работи не трябва да яде.Търтеите правят адски напъни да обърнат посоката и да се върнат към социализъма, ама не би. Идва ерата на трудещите се и отхвърляне на бюрократичните окови. Джендърката, гумения си го знаят. Нищо не може да спре изхвърлянето им на бунището на историята.

5

annybody

преди 5 години

"Омир, Милтън и Паниковски - пръкна още един велик слепец!" (Илф и Петров, "Златният телец", 1931 г.)Такива като въпросния "мъдрец" не се ли досещат, че първият срещнат незрящ е много по-окат от нелепите му "прозрения"? И че ако някой - още по-невтасал от него умствено му се върже, всичките имат нужда от помощ?

4

Гробокопач

преди 5 години

Охо-Бохо е Пътник! Няма как да има промяна, нови ценности, държавно управление, ако Бохо си изкара мандата. Просто няма да остане, никой, заради, когото да се прави, каквато и да е промяна;)))

3

Анонимен

преди 5 години

BB е убеден че заплатите ще се увеличат в чатния секторщом е убеден вервам муне каза след колко дни800или повечко

2

Анонимен

преди 5 години

"Трябва да очакваме радикална промяна и завръщане на българина към първоначалните ценности."Ето кой е пил метил!

1

бай Нострадам

преди 5 години

последния крадлив мандат на ББнапомпан със заеми като софийски баткаедин фалит ще отрезви народа и ще го смъкнеда си харчи приватизираните активи с внучетата