32

да,ама не

преди 5 години

Оказва се,че е имало позната на бабата жена която е отвела детето при майка му!Което е много по добре отколкото да бъде закарано с линейката до болницата.

31

Анонимен

преди 5 години

Как така ще вменявате отговорност на екип на Спешна помощ за нещо различно от спешния случай, за който са повикани?Изумително! Простотията на някои хора е съизмерима само със състраданието, което изпитват. Хахахаххахаха Бойко им каза така да направят! Хаххах

30

Питащ

преди 5 години

Превърнали сме се в държава на бездушни , апатични хора , ходещи роботи. По улиците няма да видиш усмихнат весел човек. Всеки увесил нос , намръщен, но ако малко засегнеш личното му пространство , готов за скандал. Кога станахме толкова безчувствени ? Тези медици не са ли родители , да помислят, че тяхното дете може да се окаже на улицата безпомощно? Не се учудвам, че всеки който може , бяга в нормалните страни.

29

Анонимен

преди 5 години

трябва да се научим да спазваме закона ,по мое време от 1 клас ходихме сами на училище Защо сега не е така ? това семейство е решило да осребри дивидентите с любезното съдействие на пресата

28

Анонимен

преди 5 години

Няма как да се запазим като род! Прекалено много лумпеноиди си имаме!

27

Анонимен

преди 5 години

Такъв слу4аи имаше тук в бялата държва. Маика на 7 годишно дете се подхлъзва на снега и 4упи крак= Линеиката идва ка4ва маиката но ка4ва и детето. Ако бяха оставили детето на улицата ги грозеше затвор от 1 до 3 години. Такива са законите в белите държави а в такава като вашата законите са африкански.

26

Алекс

преди 5 години

Изключителни ***. Не мога да разбера, колко трябва да ти се е гипсирал мозъкът и душата, за да зарежеш детето на улицта. Това, първо, законово не ти е позволено и второ - човешки не е нормално! Случаен човек ще спре и ще погледне, защо е само на улицата, а тези по време на изпълнение на служебни задължения са го зарязали, с ясното съсзнание какво вършат. Ами ако, не дай Боже! нещо му се беше случило на това дете?!?!? Съд за тези 'лекари' и то по най-бързата процедура!

25

ПЕНКО

преди 5 години

ПОСОЧЕТЕ МИ ЕДНА ИНСТИТУЦИЯ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПО-ХУМАННА ОТ " БЪРЗА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ" ИЛИ " СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ " И ЩЕ СЪМ СЪОБВИНИТЕЛ НА МЕДЦИТЕ ЗАЕДНО С КРЕ . ТЕ .НИТЕ !?!?... БЕЗ ДА МИ ПОСОЧВАТЕ УЧИТЕЛИТЕ ,КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ПРАВЯТ ОТ МОЗЪЦИТЕ НА ДЕЦАТА -ЕДНАКВИ КУБЧИТА В ПОЛЗА НА ВЛАСТИМАЩИТЕ:--- МОЗЪЧНИ РОБИ НА СИСТЕМИТЕ : -КАПИТАЛИЗЪМ /ЧАСТНО КОЖОДЕРЕНЕ / И СОЦИАЛИЗАМ / ПАРТОКРАТСКО КОЖОДЕРЕНЕ!!!

24

Анонимен

преди 5 години

Пак добре, че детето не е попаднало на някои дето много харесват малки дечица, а това можеше да стане при тази престъпна безотговорност проявена от хората от линейката.

23

бай Иван

преди 5 години

До Законът казваБатееее, да речем че детето е с майка си и на нея й стане зле...загуби съзнание... идва бърза помощ и какво зарязват детето ... или родителите трябва да вървят комплект баща и майка.... аре помисли малко .... друг вариант катастрофа - бутат двамата родители на пешеходна пътека и двамата не са в съзнание ... детето пак греда ... седи и реве на бордюра...*** логиката имат тия хора сериозно

22

Анонимен

преди 5 години

Съд няма, закони ням, САМО БОЙ БОЙ И МНОГО БОЙ ТРЯБВА !

21

ШибиРиби

преди 5 години

Ми ако бяха от друг град и детето нямаше къде да иде? Медицинския персонал понякога е за бесилото

20

Законът казва

преди 5 години

Закон за закрила на дететоЧл. 8.(8) Родителите, настойниците, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, са длъжни да не оставят без надзор и грижа децата до 12-годишна възраст, ако с това се създава опасност за тяхното физическо, психическо и нравствено развитие.Чл. 7. (1) Лице, на което стане известно, че дете се нуждае от закрила, е длъжно незабавно да уведоми дирекция "Социално подпомагане", Държавната агенция за закрила на детето или Министерството на вътрешните работи.

19

fake news

преди 5 години

а тия *** от линейката що не са викнали една патрулка? нали са на една система.. токова ги МЪРЗИ че и по едно радио не им се говори... ама за 500лв такива кадри... по добрите са навън за 5000.... остана отайката дето само си клати чура.

18

Деян Куцев

преди 5 години

Вай и ако е симпатяга сва детянце оххх котьооо

17

Анонимен

преди 5 години

Това е нормална ситуация - възрастния придружаващ дете да му се случи нещо и да го откарат с линейка. Нормалното е възрастния да очаква,ч е детето ще дойде с него в линейката, а и да уведоми родителите, не е ясно колко време им трябва да отидат до мястото, където е детето. Ненормалното е детето да се остави само, а някакви ненормланици да обвиняват родителите за това. По закон до 12 години детето не се оставя без надзор, а тези от линейката точно това са направили.

16

Перко

преди 5 години

Този сополанко не са ли го научили родителите му да се оправя. На 8 години е

15

Анонимен

преди 5 години

България в 21ви век но с манталитет средновековен! Пълна излагация!

14

Анонимен

преди 5 години

в другите държави в болниците има детски кът с отговорник точно за такива случаи .ама тука изглежда няма пари за тези неща , както винаги .

13

Анонимен

преди 5 години

То на днешните родители все някой друг им е виновен, когато се случи нещо с детето. Но те никога. Бабата като е поела отговорност да се грижи за него тя трябваше да намери начин да уведоми родителите какво се е случило. Ако е толкова възрастна да са си инструктирали детето какво се прави в някой ситуации, на 8 год. не е чак толкова малко. Разбира се, че е забранено да се качват деца в линейката, и кой да го гледа в болницата??? Или лекарите трябваше да чакат някой да дойде да си го прибере...