4

Armagedon.

преди 5 години

Европейските магистрати не са ли наясно че така се "отваря" ниша за ловците на глави, които ще носят издирените престъпници , направо в чували пред съда на издирващата ги страна.Така както израелски командоси занесоха Йоджалан пред съда в Р.Турция.

3

Анонимен

преди 5 години

Съдебна система на новоприети държави зависи от тяхната парламентарната система,коят пък зависи от ЕП система кат върховен вносител на предложения изменения от имвто на ЕК в таз част на системата или стандартни тълкувания по правни казуси в м/ународни практиктики,коит са обявени,че такива дела са обявени за следствени и подлежат на наказуемост в процесуален ред по международни разбирания в исторически порядък по осъзнание на битноста и съзнание за отговорност,а едно изменение от ЕП проблем за ЕС

2

Българин

преди 5 години

Най- независими са българските съдии! Правят си каквото си поискат, никой "копче" не може да им каже и това - доживот! Контрол и санкции над тях - само съвестта им. А ако я нямат?

1

Сп???нс

преди 5 години

Тръгнали да се оплакват от Полша, я да дойдат да видят "независимите " съдии в Испания- вземе някой съдия да разследва политици и банкери и Хоп!- окаже се че бил временно назначен за това разследване и се освободило място в друг съдебен състав и има 2 седмици за да заеме новото си работно място.