5

Анонимен

преди 5 години

До вИ пак хитреците от САЩ искат хем да им купуваме третокачествения и четири път по скъп газ, хем Европейски Съюз ДА ПОСТРОИ ЗА СВОЯ сметка много терминали за приемането му, и съответно - неспасяемо ДА ЗАМЪРСИ огромни територии около тези терминали, хем да плаща вътрешноевропейски ТРАНСПОРТНИ разходи с РАЗЛИЧНА ИНФРАСТРУКТУРА, само за да изпълни истерията на САЩ срещу Русия и пласиране на краварските стоки, вкл. ГЕННО МОДИФИЦИРАНАТА им СОЯ.

4

Анонимен

преди 5 години

Вражда между ЕС и САЩ не е имало. Имаше позорен стремеж на САЩ да постави ЕС в подчинена поза, пак да внуши, че ЕС не може да съществува без САЩ. И дори сега, след урока, който умната стара Европа даде на отново залетелите се САЩ да командват света (на какво ли им отгоре, особено напоследък), пак се мъчи да накара Европа да лапне въдицата. Но като гледаме психическото състояние на старата генерация европейски "вождове", това не е изключено.

3

Анонимен

преди 5 години

Големият цирк приключи навреме за лятната ваканция на европолитиците.Уф, какъв късмет само. .

2

Анонимен

преди 5 години

ЕС се наведе за пореден път на САЩ. Ще купуваме ГМО соя и ще строи терминали за втечнен газ от САЩ. А че последните купуват руска и я шиткат на европееца за американска демократична газ е друга тема. Важното е да не е директно от Русия, а и да пълним джобовете на господарите отвъд океана.

1

Анонимен

преди 5 години

Правилно! Първо да видим детайлите на ,,споразумението''! Там се крие Дяволът!