183

Анонимен

преди 5 години

Очаквайте бум на генно модифицирани соеви *** заместители на пържолите. В резултат масово стерилизиране и видиотяване. Да живеят ВЕГАНИТЕ

182

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 196Гпупости. Не забрани на Саудитска Арабия да влиза в САЩ, въпреки че всички знаят откъде бяха терористите на 11 септември. Раздели сумати семейства от децата им по границата с Мексико. Отменил бил Обамакеър- не е така, из.. едно голямо, понеже администрацията му не можа да направи нещо друго- то какво може да се очаква от група некомпетентни и некъдърни хора, които са там единствено понеже са си платили на Тръмп, чрез "дарения" от милиони в предизборната му кампания.

181

Анонимен

преди 5 години

Тръмп постига това което си е поставил за цел: visa restrictions за терористичните райони, отмяна на Обамакеър, ръст на икономиката и стабилни US пазари, деескалиране на напрежението със С. Корея и Русия, натиск на Иран, минимална нелегална имирация в страната му, взаимност в НАТО, намален дъмоинг и т. н. и т. н.Критиците му не са направили и половината от това.'Кучето си лае - керванът си върви' :)

180

Анонимен

преди 5 години

Силен президент, който защитава интересите на народа си

179

Рублаш

преди 5 години

Всички рублаши мобилизирани да защитават руския суверенитет на задунаската губерния територия под вмирисания руско ботуш.От пасола раздават *** руски ватенки на задунайските рублаши.

178

Еврогей 1

преди 5 години

Меркел:Онази територия- България

177

Еврогей

преди 5 години

Проблема е в това, че ако САЩ поискат България да стане част от Турция в името на това Германия да прави повече пари и бизнес, никой няма да има нищо против. Голям бизнес!!!! Меркел към Тръмп - Искам немските фирми да продават повече в САЩТръмп:- А ти какво ще ни дадеш? Имам проблем с имигрантите, какво да направим?Меркел:- Нека превърнем онази територия в бежански лагер за мюсюлмани.Тръмп :Deal

176

браво на ЕС и САЩ

преди 5 години

Не ни трябва вече руска газ ! Руските мизерабъли хептен ще изпукат от глад !Кво стана бе рубладжии , нали ЕС бил много зависим от руски газ ?! Зависим ама друг път ! Да са живи и здрави американските ни приятели !

175

Анонимен

преди 5 години

По неофициални данни Полша купува втечнен газ за 100 долара за1000 кубика

174

Анонимен

преди 5 години

Американската FDA, която удобрява лекарства и храни е по-малко взискателна от европейската. Това Тръмп не знам дали го знае... Не може просто да пренасяш лекарства и храни от един контитент на друг без да са ти ги одобрили. Били те и направени от "великият" американски народ.

173

:)

преди 5 години

Руснаците ще намерят пазар, дори Европа да не купува газ от тях (което практически е невъзможно). Само Китай може да изкупи цялото им количество и ще пита за още. Прецакани сме ние в Европа, защото цената ще скочи с поне 20%. В случая с България, не е сигурно изобщо дали ще имаме газ след 2019, когато руснаците ще спрат подаването на газ през Украйна.

172

extremist

преди 5 години

ВТЕЧНЯВАНЕ НА ГАЗ И ДОСТАВКА ПРЕЗ АТЛАНТИКА НЕ МОЖЕ ДА БИЕ ЦЕНАТА НА РУСКИЯ ГАЗ. ЗАЩО ДА КУПУВАМЕ ОЩЕ ПО-СКЪПА ГАЗ , ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ МОЖЕ ДА НЕ ГО ПРАВИМ ?!

171

extremist

преди 5 години

ЕВРОПА НЯМА ДА ПЛАЩА НА САЩ СОЦИАЛНИЯ СТАНДАРТ. АМЕРИКАНСКИЯ КАНИБАЛИЗЪМ ТРЯБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРА ЗАЕДНО С ДЪРЖАВАТА ИМ, В ИМЕТО НА СВЕТОВНИЯ ПРОСПЕРИТЕТ

170

Sefa

преди 5 години

Значи като стане 100% американската газ вече няма да говорим за диверсификация макар тогава чрез други фирми ще ни продават руски газ ама като мине през американака фирма и А оскъпи 200 пъти ще сме много радостни че помагаме на американците.А в същото време ще са 5-10човека които ще прибират милиардите и така *** и за нас и за децата ни.

169

До кремълски ибрикчи

преди 5 години

Е като в Европа влезе американската газ на теб по добре ли ще ти стане че ще плащаш повече? Те руснаците ще намерят на кого да си продават газта. Ние какво печелим? То голяма радост бе че спряхме"Южен поток" но май сега ще купуваме газ от турците.

168

Анонимен

преди 5 години

щом тръмп е доволен, значи го е нахлузил на джендъра.

167

Анонимен

преди 5 години

ДО Така еМиризлив, Путин вече въобще не се интересува от евросанкциите.ВНАСЯ МЕСО, ПЛОДОВЕ И ПРОЧИЕ ОТ ЧИЛИ И АРЖЕНТИНА И БРАЗИЛИЯ И ТЕ СА ЩАСТЛИВИ, ЧЕ ИМАТ КЪДЕ ДА СИ ПРОДАВАТ СТОКАТА. А иначе, за да спаси родината, всеки поляк сега е длъжен да изяди 500 кг. картофи, 220 кг. ябълки,18о кг.лук, а французите се чудят къде да си пъхат свинското и млечните продукти.

166

Анонимен

преди 5 години

До Ха хаВ САЩ има термин за женствени мъже с признаци на завишени женски хормони, наричат ги "soy-boy", съвсем скоро всички мъже в Европа ще започнат да се трансформират в соеви момчета-------------------А мойта докторка ми сподели, че само за последната година в Кралството има над 55 хиляди операции на мъже, страдащи от гинекомастия, т. е. имащи цици.

165

Анонимен

преди 5 години

ЧУДЯ СЕ САМО ЗАЩО УКРИТЕ СЕ ЯДОСВАТ, ЧЕ ПУТИН ЩЕ СПРЕ ПРЕНОСА НА ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНАСЕГА КАТО ПОТЕЧЕ АМЕРИКАНСКИЯ ГАЗ ОТ ЕС ЩЕ СПРАТ ДА КУПУВАТ РУСКИ И ВОЛЮ НЕВОЛЮ ПУТИН ЩЕ Е ПРИНУДЕН ДА СПРЕ ГАЗА ПРЕЗ УКРАЙНА.

164

123

преди 5 години

В Европа малко хора се интересуват от политика. Повечето са зомбирани консуматори които въобще не знаят какво се случва. А Юнкер е предател за ЕС.