56

Анонимен

преди 5 години

"Военен съюз Москва и Вашингтон? Нима някой е готов за това!?"- Айде, без!

55

Анонимен

преди 5 години

Ники Хейли не е в състояние да разбере с умствения си багаж, че не Русия няма да стане "никога" приятел за Съединените щати, а Русия никога няма да приеме за приятел САЩ - държава, която иска да експлоатира целия свят, и се радва, че другите народи бедстват, докато "американците" стават плондери от преплюскване и ГМО. Така си поддържат самочувствието.

54

Грую

преди 5 години

Когато фантазията става реалност

53

Анонимен

преди 5 години

НАКРАЯ ЩЕ ЯДЕМ ПЕЧЕНО ГОВЕЖДО МАЙ.

52

Анонимен

преди 5 години

ДА НЕ ГОВОРИМ МНОГО ЗА ДОЛАРИ, ЗАЩОТО С ТЕЗИ 23 ТРИЛИОНА ВЪНШЕН ДЪЛГ НА САЩ Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ КОГА ЩЕ ПРАВИМ ТАПЕТИ ОТ ДОЛАРИТЕ.ПЪК И НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СЕ РЕШИ В ЙОХАНЕСБУРГ НА СРЕЩАТА НА БРИКС, МОЖЕ ОЩЕ СЕГА ДА МУ ТАКОВАТ МАЙКАТА НА ДОЛАРА, КАТО ОТКАЖАТ ДА СЕ РАЗПЛАЩАТ С НЕГО.

51

Анонимен

преди 5 години

Производството им е по-евтино, а бойната ефективност - много висока", отбелязва Александър Овчинников.--------------------Производството на оръжие в Русия е по- евтино.Ако една ракета в Русия струва 10 милиона долара, аналогична ракета в САЩ струва 100 милиона.

50

Анонимен

преди 5 години

Тръмп му се вижда края в САЩ и скоро ще го махнат и той си мисли, че джуджето може да му помогне както на изборите. Джуджето обаче вече е наясно, че ако пак се намери в САЩ ще ритне камбаната.

49

Йордан Иванов геолог

преди 5 години

създаването на САЩ е разрешено при условие че ще са съюзник на Руската империя з а охрана на огромни региони.Това е записано и с издишан въздух на Декларацията за независимост.САЩ участват в Първата и Втората световна война като съюзници на Москва.Нагли нашественици убиват Рузвелт и заразяват Труман и ЧЪрчил с опасни *** обемно вътрешно обсебващи жертвите с цел остра ядрена конфронтация и подготовка з а ликвидация на човечеството развъждано експериментално от преди 8805 години.

48

РусенецЪ

преди 5 години

Хайде, хайде. То, че военен съюз няма как да има е ясно, но че и двете големи си разглеждат периодично зъбките за кариеси, е ясно. И то и двете услужливо отварят уста, един вид: "Разглеждай, езика само не пипай". Щото а някой не си е отворил устенцата за преглед, моментално следва юмрук в зъбите. Щото нали знаете дъртия принцип: "Който удари първи, той удря два пъти".

47

Анонимен

преди 5 години

фейк нюз

46

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

45

Анонимен

преди 5 години

Ако можете да смятате, погледнете какви пари дава САЩ на Украйна, на ЕС (6.3 млрд $ - руска заплаха?!), колко и е бюджета за отбрана - 717 млрд.$. След това помислете кой за какво плаща, кой къде се меси, кой има по-голяма възможност за намеса, след като знаем, че всичко се прави с пари и с много пари.Тогава ще ви се изясни, че няма как руските хакери с 200 хил. $ да са избрали Тръмп.Целият този вой от САЩ е, за да прикриват собствените си гадости, които правят на света.

44

Анонимен

преди 5 години

Това, в случай, че Русия реши да нападне Финландия (доста невероятно) и целият ЕС + Англия играят на 100%. В другия случай резултатът е доста по-различен: /watch?v=Pc49Zot93QQ

43

Факт

преди 5 години

Шансът на САЩ за оцеляване като световен лидер беше в съюз с Русия.Обаче американците поискаха всичко за себе си и отказаха да отстъпят нещичко на руснаците.Е,сега ще се наложи да оставят Света на Китай...Ама пуста алчност!И на мен не ми харесва жъл.ту.рите да командват,ама накрая така ще стане.Поне знаем на кого да сме "благодарни" за това.

42

Анонимен

преди 5 години

До Зозо1: Англия и Франция имат ядрени бомби, както и Русия. Конвенционален конфликт бързо ще ескалира до взаимно унищожение.2: Ако оставим ядрените бомби настрана (това по принцип НЕ е възможно) можеш да изгледаш това видео: /watch?v=BT7j6xU-Fjo&t=250s

41

Анонимен

преди 5 години

Израел и САЩ бяха подчинени в Сирия. И това е само началото- ще трябва да свикват. Светът е друг.

40

21

преди 5 години

има 3 млн руснаци в САЩ стига сте писали глупости, на Путин дъщерята е в Холандия, никой дори олигарсите не искат да стоят в бензиностанцията

39

Анонимен

преди 5 години

аха най сетне... "усилията на Русия за връщане на бежанците в Сирия" , наште медии обаче нищо по темата а го разбираме от доклад на ООН , браво БГ медии

38

Анонимен

преди 5 години

Май назрява нова световна война. Историята се повтаря и не се знае дали като фарс или като апокалипсис. Така както и през 30те г. на 20 век, след десетилетие на противопоставяне, даже и на военни сблъсъци в Испания, Германия и СССР стават съюзници и следва най кървавия военен конфликт в историята между съюзниците Райха и СССР. Нещата май вървят на подобен сценарии. Тоя път обаче няма да има кой да разкаже какво е станало.

37

Анонимен

преди 5 години

Съюзът между САЩ и Русия е напълно възможен след смяната на Тръмп и смяна на Путин!Няма значение вида на смяната.