31

Анонимен

преди 5 години

Подкрепяме Кой

30

Анонимен

преди 5 години

РАНИАЛ

29

П.Петров

преди 5 години

СИК-аджията си остава СИК-аджия, с две думи - проста мутра!Де-факто Борисов признава, че мафията си има държава и вместо биячи с бухалки ползват съдии и прокурори за сплашване(дори и съвестно отстояващи Закона), а после предлагат на сплашения Домусчиев, ГЕРБ да го "пазят" с удобни закони със задна дата, при това само срещу половината от 56-те милиона, които би трябвало да плати на държавата!ГЕРБ СА УНИЩОЖИТЕЛНИ ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ДЪРЖАВНОСТ!

28

москвич бракма

преди 5 години

Защо перхедроления *** волен е против Валери Симеонов колко ли рубли е получил от руското да продава България

27

Анонимен

преди 5 години

И за децата е ясно, че законът е "ЛОБИСТКИ".Само не е ясно НА КОГО БРОИХА КОРУПЦИОННАТА ВНОСКА

26

Башка Луд

преди 5 години

Неееее, никого не подкрепяте! И ние никак не ви вярваме!Тоя хептен се о.с.ра!

25

Аз съм никой

преди 5 години

И затова не мисля,че каквото и да кажа,кучетата си лаят,керванът си върви и "слънцето" ни,ръси поредните лъжи!Божеееееее,помогни и най после от тази грешка на природата, ни освободи!!!

24

Кой

преди 5 години

ДНЕС -къде ви е статията за изчезващата НАЦИЯ Българска ? Другарите от БСП сега виждат резултатите от тяхното управление! Досега толкова години нищо ли не виждаха и чуваха ? Ако бяха малко умни,чудеса щяха да направят и да се Слави тяхното име. За съжаление няма да останат в историята на България тия *** комунисти !

23

Анонимен

преди 5 години

Ti i Domusa ste moschenici i mafioti i koi ne znae tova?

22

Край

преди 5 години

Тоя човек не може да се обръсне щото колкото пъти погледне в огледалото вижда я Пеевски, я Домусчиев, я ВЗлатев, я Цеко Минев, я Цв. василев.И те така.

21

хх

преди 5 години

на 27ми излиза решението на конституционния съд за СКАПАНАТА истанбулска конвенция дето Баце й е луд фен и поддръжник....да! излиза в последния работен ден на парламентарната шайка и ББ пак ще излезе като мачо мен и ще се изтропа пред медиите "виждате ли?аз я върнах за обсъждане - съдът не я отхвърля" същото и с гинка,цеко минев ....

20

яв

преди 5 години

омръзна ни от селските ти номера бе , Бибитко. КОЙ виждаш в огледалото????? Мутропитек

19

Анонимен

преди 5 години

Ти си свършен. Подкрепяш, не подкрепяш грешките, които направи не се прощават. Библиотекарите ще ти вземат главата. Когато не си с народа, а гледаш келепира падаш. Задкулисието те издигна и то ще те свърши. Вече нямаш карти. Пас и метла.

18

Анонимен

преди 5 години

Защо се мъчиха да го пишат? Луд умора нема. За спорта и да не стоят без работа? Ясно е, че е лобистки и предназначен да обслужи определени хора.

17

Анонимен

преди 5 години

Хей герберотъпче кого защитаваш и къде видя друг комунист , като Нинова , освен вожда другаря Б. Борисов ?

16

Анонимен

преди 5 години

Жал.ките Цвъки и Даниел , до вчера защитниците на правата комунистическа линия на ПП ГЕРБ за Домусчиев , днес същата тази линия в обратна посока .

15

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ за десетина дни направи три закона : Златев горивата ; Пеевски цигарите ; Домусчиев приватизацята ! Клети българино , виждаш ли себе си и майка България в схемата МУУУУУУУУУУ ????????

14

Анонимен

преди 5 години

Естествено ,че ще има дела ,нали трябва да се прикрие подкрепата на ГЕРБ за фирмите на Домусчиев!Защо никой не запита Борисов ,какъв е резултата от тези дела и заслужавал ли си е ,хвърлянето на 2млн.лева за уж съдебни спорове?И кой адвокати се облажиха от държавната хазна?

13

Анонимен

преди 5 години

98 % знаят , че лъжеш ! 99 % вярват , че лъжеш !!!! А наглостта на Собственика на ГЕРБ е 1000 % !!!!!

12

ПроСоТо

преди 5 години

едно бесило скучае...А ОТДАВНА е готово да приеме "ресипиента" си....Ама на-шантава работа,българска..