7

гост

преди 5 години

до анонимен 5-пич пише се удръжки. а отд007ръжки май нещо имаш в главата!

6

Анонимен

преди 5 години

При 250.000българи на острова, ако нашите олиго*френи още не са направили анализ какво да изискват, най-добре е да отиват да гледат прас*та на село!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Ама какво се занимават с тези свинари още,тръшкайте им вратата и да заминават.Какво имат !!! Студ,ветрове,плъхове,катерици,лисици и кво ли още не,нямат кухня,турците ги превзели,няма къде да си купиш след 23:00 часа цигари,отдръжки по 400/500 паунда,скъпотия до шия,а живот никакъв,дори тераси на дървените скърцащи къщи нямат.Живеят по 7/8 човека като в обор и плащат по 1800/2000 паунда за него.Искарал съм всички документи,но повече в тази кочиИна не се връщам за нищо на света.Да си стоят в обора, затваряй...

4

Анонимен

преди 5 години

Аз не знам защо хора които нямат никакво отношение към материята и даже не са и в "кухнята" на проблемите се изказват. Какво ще стане, ще видим като стане.

3

Анонимен

преди 5 години

Усукват го щото англичаните както винаги се правят на тарикати. Искат хем да не са в ЕС хем да го играят като член на ЕС

2

Анонимен

преди 5 години

Реален риск: Брекзит и без споразумение Брюксел - Лондон=продължавам да не доумявам, за какво "споразумение" продължават да говорят вече втора година?имаше референдум, хората казаха "вън", и от там насетне - ставаш, взимаш си шапката и "чао".какво го умуват, какво го усукват ... колкото повече го влачат, толкова повече си усложнямат положението. Вече щяха да се претръпнали и да започнат "на чисто"

1

Анонимен

преди 5 години

Голяма трЪгедиЪ тоа Брекзит. Подуха ни се глЪвите от него.