68

firebg

преди 5 години

Най-вероятно е умишлено!

67

Кина

преди 5 години

Ако управляващите не са в далаверата с вятърните генератори, никакви разрешения на нови такива там, нито за каквито и да е други еко-енергиини производства. На обгорелите баири да направят паметници на загиналите и пълна забрана за каквато и да е дейност.

66

Златко

преди 5 години

Палежите са предизвикани от агенти на Ердоган !!!

65

Анонимен

преди 5 години

Проблеми с гърците ние никога не сме имали.През 1912г.по време на Балканската война Гръцкия крал предлага на Фердинанд цяла сегашна Северна Гърция,Одринско и Тасос-т.е.-всички земи от Солун до Истанбул!Срещу съгласие от наша страна,че Солун ще е гръцки.Ние обаче не сме доволни от това,а искаме и Солун!Затова не се разбираме с гърците,защото лакомията на Фердинанд е огромна.

64

Анонимен

преди 5 години

Гърците ще се оправят. Гърците са православни пристияни и велик народ! С Бога!

63

Анонимен

преди 5 години

Ако се чудите кой запали общественото съгласие /пожарите/ в Гърция от пост 62 ще намерите отговора!

62

Великая Русь

преди 5 години

Зато то, что греки Россию не уважают и ведут себе не так как надо к Россию им будет по мордам!

61

Анонимен

преди 5 години

Гърция е исторически враг на България. Стотици хиляди са прокудените, малтретирани избити от гърците българи, така че не виждам защо ревете за тия убийци!

60

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГърция никога не е била "контрапункт" на България,бай Тошо им опрости българските земи,към които можехме основателно да имаме претенции,а гърците бягаха от военната хунта да се спасяват в България.След това пък българите бягаха да се спасяват от безработица и глад в Гърция.Проблеми не сме имали с гърците.

59

Анонимен

преди 5 години

Гърция е помийна яма, в която са наливани пари само за да бъде контра пункт на България през онова време. Сега не е нужна на запада и те си предявяват сметките. Все пак безплатен обяд няма.

58

Анонимен

преди 5 години

До was"...Ако това се беше случило в България,тукашните драскачи щяха да обвинят за това бедствие Бойко Борисов!"---Напротив! БАНКЯНСКИЯТ пожарникар щеше да си направи Пи-Ар.Примери много. Принудени да приемат ветото на президента вчера, герб изтъпанчват Боко Тиквуня, като инициатор, а другите се съгласяват с него. Смехотворно! :).

57

Анонимен

преди 5 години

До Жоре КонспиратороПреди няколко месеца Ердоган публично заплаши Гърция и каза "Гърция да очаква едно много горещо лято"....случаЕнос?Той и за българите беше казал,че им се паднала лоша монета и ги очаква лошо,удари ни диктатура и геноцид,много интересно,откъде знае?

56

Анонимен

преди 5 години

Има само една държава на тоя свят , която иска да подпали Балканите, но гърците ще ги пипнат и тогава няма да се размине само с *** на дипломати

55

ОПА

преди 5 години

НИЩО НОВО-ОТРАБОТЕНО Е В БЪЛГАРИЯ И ДЕЙСТВА--ВСИЧКО СЕ РАЗЧИСТВА--ЖИВОТНИ,ХОРА,РАСТИТЕЛНОСТ И СЕ ГЕПИ НА БЕЗЦЕНИЦА ОТ ОТГОВОРНИ ДЕМОКРАТИ--ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ--ВИНОВНИ НЯМА,НЯМА И ДА ИМА--НАЛ И ТАМ Е СЪЩАТА СИСТЕМА--ДАЛАВЕРА СИСТЕМА...

54

Жоре Конспираторо

преди 5 години

Преди няколко месеца Ердоган публично заплаши Гърция и каза "Гърция да очаква едно много горещо лято"....случаЕнос?

53

до 48

преди 5 години

Руснаците нямат никакво влияние върху Румъния, затова и те просперират в прогнилия ЕС. Над България наистина имат огромно влияние, но пък от нас не зависи нищо в ЕС.

52

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВЕРСИЯ 4 САВИДИС (РУСИЯ)

51

Анонимен

преди 5 години

ВЕРСИЯ 1 РУСИЯВЕРСИЯ 2 РУСИЯВЕРСИЯ 3 РУСИЯ

50

Су 34

преди 5 години

До гръкомана ДимитровОще има да гори твоята скъпа Гърция!

49

до 45

преди 5 години

Ама ти си бил прекалено елементарен.