41

ЗАПОЗНАТ

преди 5 години

До наблюдателКРЕТЕН *** И ГО КАЖИ НА БЛИЗКИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ !!! АКО НАИСТИНА ГЪРЦИЯ Е ОТКАЗАЛА ПОМОЩТА НА ТУРЦИЯ БЕЗ ПРИЧИНА ТО ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!! ТУРЦИЯ ИМА МНОГО ОПИТ И ТЕХНИКА ЗА СПРАВЯНЕ С ГОРСКИ ПОЖАРИ !!!

40

Анонимен

преди 5 години

До 38. За жалост с коментара си напълно потвърждаваш първото твърдение на Айнщайн

39

Анонимен

преди 5 години

Браво. Псевдобъгарино скрий се.

38

Анонимен

преди 5 години

Чакай ти от турчин помощ...Абе скоро ви бяхме изпратили линейка... че ваще спешни отделения в Шопистан връщали гражданите си...

37

Анонимен

преди 5 години

Все пак и те имат Византиска кръв не си помагат.

36

наблюдател

преди 5 години

Поздравявам Гърция за отказа! Нищо не трябва да се иска или взема от Турция!

35

Анонимен

преди 5 години

Много странни неща стават през тази седмица ?!В България масова чуума на животните , а в Гърция мащабен пожар ! В Турция няма чуума ,няма пожари ?!____Не дърпай дявола за опашката защото твоя бог те гледа.

34

Анонимен

преди 5 години

При такива бедствия народността няма никакво значение. Всеки народ, заедно с мършата си има и нормални хора, които биха се притекли на помощ/биха приели помоща пред лицето на общата трагедия. Дано се оправят по-бързо съседите. Голяма трагедия, голям ужас.

33

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германияизказваш се неподготвен, Турция е със забрана за износ на месни и млечни продукти от 2 години именно заради чумата

32

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияТо и в Швеция има големи пожари тия дни.А съвсем наскоро шведите посочиха нарастващата военна заплаха от изток.И укрепиха военните части на остров Готланд.!?!??

31

емиграция

преди 5 години

Пожари се гасят и в Испания, Португалия, Ю. Франция.....Коментирате за Гърция глупаво...Всяка година се случват такива бедствия. Италия е също засегната.

30

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименАбе и в Турция всяко лято има горещини от по 40 градуса , но такива мащабни пожари няма ! В Турция също има животни но чуума няма ! Много интересна работа , чуума в България ,пожари в Гърция !?

29

Анонимен

преди 5 години

Чакай ти от турчин помощ...

28

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияВ Гърция всяко лято си има пожари и то много. Просто преди не са влизали до такава степен в населени места, и то в най-важния град Атина. Но горящи сухи гръцки гори на 47 градуса температура и нито грам дъжд от два месеца в Гърция си е традиция. Не вярвам в конспЕрацията тоя път.

27

Анонимен

преди 5 години

Само в България "***" трябва да е някаква обида. Има си и християнски държави, в които това си е практика по много други причини. САЩ, Южна Корея, част от Канада, Австралия... Да не говорим, че дори в България си има такива българи поради медицински причини. Не е важна кожата, момчета, важно е как го ползвате. Атакистът да не се плюнчи, не съм нито мъж, нито туркиня!

26

Анонимен

преди 5 години

***, като искаш да пишеш в български форуми, защо не си купиш клавиатура с кирилица?------Hayde sega popitay "muudirtoratora" zashto zaglavieto na sayta ne e na kirilica ?

25

Хипотеза

преди 5 години

До привет от ГерманияВъзможно е и да е султанът на русия.Имайки впредвид напрегнатите отношения покрай Македония и изгонените руски дипломати от Гърция.М?

24

Шперплат

преди 5 години

Ердоган да прати самолетите си на турско-гръцката граница да я поливат, а не да превозват...

23

Анонимен

преди 5 години

Интересно как мои коментари се трият от *** поради споделяне на лично мнение, различно от авторът на дадена статия. В същото време оставяте тук един махленски спор между двама, трима неграмотници - единият откровен расист, другите и те не знаят за какво се борят?!

22

привет от Германия

преди 5 години

А някой има ли представа как са възникнали тези пожари ?! Пожари от такъв голям мащаб не възникват току така , те са причинени от някой , а този някой възможно ли е да е султанът на Турция ?! Колко му е късно пез нощта или много рано сутринта да залееш с бензин няколко кв. метра и да драснеш клечката ! Докато пожарната дойде на помощ вече става късно , цялата гора е пламнала !