56

Лора

преди 5 години

Стига с този популизъм, Джамбазки. Умен човек си, а говориш глупости. Кои хора от Африка идват в Европа, - тези, в чиито страни има конфликти. Някои от африканските страни са с най-добре развиващите се икономики в света в момента. Миграцията, както номадството са част от генетичния код на човечеството. Не става въпрос кой каква сметка трябва да плаща. Национализмът не е лощо нещо, но когато е в разумни граници.

55

SAS

преди 5 години

Закрийте цялата агенция и без това в нея не останаха качествени служители. Управлява се от един заместник-председател ***!

54

Дебил

преди 5 години

Джамбазки, де ти оправи индийския сериал, че много дълъг стана и преминава от сапунка към екшън, пък тогава ще дойде ред на бежанците. Изглежда, че си само на приказки, ама поне след ЕП, СОС пак ще те приеме с отворени обятия...нали сте патриотична коалиция...

53

Анонимен

преди 5 години

Лагерите трябва да се доведат до ниво строг тъмничен затваор за да има място за родните политици в тях!

52

Анонимен

преди 5 години

Жъмбаса кога ще престане с политическия жъмбазлък?

51

Анонимен

преди 5 години

Вижте истината за чумата - https://youtube/watch?v=HjQ5I8rDMrs

50

Голям смях

преди 5 години

А защо мълчиш за 58-те милиона лева опростени от теб и прослойката около теб ?

49

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки, ясен си и ти.

48

off

преди 5 години

Лекето се стяга за евроизботите, че инак и за *** за зеле не става.

47

чарли

преди 5 години

Колко ли още болести ще дойдат заедно с престъпниците който преминават нелегално границата !

46

дядо Пенс

преди 5 години

Абе,Джамбазче ! И какво стана с минималната пенЦия от 300 лева,а ?

45

Анонимен

преди 5 години

Абе жъмбасс, то пукнат бежанец няма дори и за дамазлък ти с кого се бориш?

44

до 46

преди 5 години

Вземат медалите от олимпиадите и веднага ги глътват западните университети.Като завършат ги държат на едни позиции нито рак нито щука, зада не се връщат в България, но и да ограбват идеите им без да получават заслуженото.

43

Анонимен

преди 5 години

ПатрЕотите се оказаха най-яловите политици досега. Няма такива празнодумци. Борят шума, бежанците (дето така и не искат да стоят в България), джендърите (за които на никой не му и дреме), георграфските названия (а самите им водачи са с фамилии с турски думи), Запада (но веят руските знамена охотно). Само празни фрази и много знамена. Който смята пак да гласува за тях, просто няма мозък.

42

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ - КАТО УЧЕНИЦИ СУМА ТИ МЕДАЛИ ОТ СЪСТЕЗАНИЯ ПО МАТЕМАТИКА, КАТО ПОРАСНАТ НИТО ЕДИН ГОЛЯМ МАТЕМАТИК.

41

Мда

преди 5 години

Наближават евро-изборите и Джамби се точи за нов мандат.То хубаво ги приказва тука,ама в Брюксел мълчи като пу***!Като е толкоз курназ-и там да кара по същия начин!

40

Анонимен

преди 5 години

Бежанската вълна никога няма да спре , абе коментиращи ми Уфце тука да сте чували от Византия до сега да са спрели да идват в Европа , само ви хипнотизират за следващите Избори да гласувате за Патриотите-мошеници

39

Анонимен

преди 5 години

Лъжлив ,лъжлив, ама евро депутат .... бори се човека да си вземе една средна евро заплатка и пенсия пък после нека да му викат че бил лъжец . Който е *** и може само да лъже българите си остава министър на България да го галят или бият по главата евро шефовете ,който е с повече акъл излъгва наведнъж цяла България и става евродепутат и му е все едно вече кво ще става с държавата му .

38

Анонимен

преди 5 години

Работниците в сайта Днес.бг имат ли отаво да коментират тука щото 11 по 10 коментара са си Бизнес

37

Анонимен

преди 5 години

ФЕОДАЛНИТЕ СТАРЦИ И БАБИ БСП ВЪН ОТ ЕВРОПА!