186

Червените милионери

преди 5 години

Малка част от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; *** Нинова, г-жа Лъжа ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.

185

внимание

преди 5 години

КОЙ ще дезинфекцира полицаите и доброволците ,журналистите и политиците.Терористите на власт в София подадоха фалшива новина, че май от Турция били вкарали /транспортирали заразени / Откъде са минали като има ограда..Или емигрант с заразени обувки заразил май пашата. КАК ще опазим България от заразените обувки на полицаи,журналисти и политици..

184

Анонимен

преди 5 години

На интернет адрес:oie.int/wahis_2/public/wahid.php/Diseaseinformation/WIРегистрация по дни и заболявания и в кои държави са регистрирани.Тук е истината на сайта OIE World Animal Health Information SistemСело Кости, откъдето започна всичко 04.06.2018 г. не е регистрирано като огнище на чyмa, нито има други регистрирани случаи на чy.мa (PPR) по овце и кози в света.

183

Наблюдател

преди 5 години

Единственото хубаво в цялата кървава история е, че народът разбра какви сатани го управляват.

182

Анонимен

преди 5 години

В тая територия от край време силово става всичко МВР мачка добитъка, но не и престъпността!

181

Ха-ха

преди 5 години

Дерм съкращение от "дермьо" ли е ?

180

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102Абе, гурльо, я кажи какви очила носиш, та ровищата по пътищата ти се виждат гладки, асфалтирани, почистени. Ба си гурльото, внимавай, за лъжи Природата наказва, ще окьоравееш, глупендерляко.

179

Анонимен

преди 5 години

Двора на баба Дора ,да не е двора на полицията,та мръсните ченгета ще гонят хората!Аз ,ако съм там и ме изгонят ,ще съдя полицията,ако трябва и в Страсбург!

178

Анонимен

преди 5 години

А ОНОВА ОГРОМНО СТАДО БЕЗПОЛЕЗНИ И НЕНУЖНИ ВИСОКОПЛАТЕНИ ГЕРБЕРСКИ КАЛИНКИ И СУЛТАНКИ ПО МИНИСТЕРСТВАТА - ТЯХ КОГА ЩЕ ГИ ЕВТАНАЗИРАТЕ?

177

V

преди 5 години

"Доброволци" , по-скоро фейсбук звезди, направо новите Ботев и Левски, някои следствени, други "работещи на улицата" .....

176

Анонимен

преди 5 години

"доброволците, пазещи стадото" - това са едни веган-*** терористи, които трябваше да се смажат още първия ден. Какви са тези, че ще пазят и то държавни органи? Докога ще се позволяват и толерират такива самоволия?

175

БКП/БСП иска чу.ма

преди 5 години

Искат си чу.мата и това си е!!!Не видяхте ли колко много мутри нахлуха в тези села с лъскавите си лимузини, под претекст, че защитават животните от ветеринарите.Нали разбрахте какво казаха хората там? Че това са децата на бабите и дядовците. Тъй като изглеждаха доста заможни, не се съмнявам, че ще помогнат на родителите си в този кризисен период. Не може да умилостивите никого. Фалшиви сте!

174

Анонимен

преди 5 години

Интелигенцията дреме и си натиска парцалките в Софията...един Динко не стига

173

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВидяхте ли къщите в тези села? А пътищата? А хората, които приличат кръстоска между стафида и мравка?--------Видяхме пътищата, чисто нови без една пукнатина или кръпка. А къщите - аз ли да дойда да ви оправя и къщите, че вас ви мързи?

172

Анонимен

преди 5 години

До ИмеАми, *** до Франция, влез в лабораторията и виж на живо резултатите!

171

Анонимен

преди 5 години

Жалки герберасти ..умориха бедните хорица ...само революция може да ги измете....

170

терористи има в Софи

преди 5 години

Козите подават тревожно че "Черен терорист"масов убиец командва от София.Преди години по време на имитацията на уж"птичи Грип" манипулиращи масови убииства искаха да се убият всички лебеди да не би да са се заразели от нарочно вкарания искуствен щам лаболаторно произвеждан ..

169

Анонимен

преди 5 години

Сбогом България! Хубава страна беше едно време, но за жалост вече е една жалка колониална и мизерна територия управлявана от плестъпници! Това е геноцид към все по малкото хора които остават там! Щом отношението от наречената "държава" е толкова жестоко и безмилостно към хората, всичко друго е безмислено! Младите бягат а виждаме какъв жесток тормоз има към възрастните от страна на малцинства/електорат, държава, ЕС и кой ли още не! Искат да ги уморят и не знаят вече как!

168

Кротко

преди 5 години

Синдикатът на МВР да обяви бойна готовност.Сега може да поискат отравяне на всички униформени нахендрени в региона за да не пренесели "чума"

167

Питат от горе

преди 5 години

Растреляха ли виновните длъжностни лица за масовите убииства на крави по време на имитацията на "ШАП"След като избиха десетки хиляди животни избягаха от региона и съобщиха че май не било "ШАП" а полупатоген на май проблематика.