6

Анонимен

преди 5 години

Пак ли драматургий изнасят в САЩ,аман

5

Бай Иван

преди 5 години

Поредния пристъп на демокрация ,какво да ги правиш ;) ?!?!?!

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3СоциЕлизмът наистина се прави от грамотни хора. Ти си следсоциалистическо издание, личи си! По времето на социализма практически нямаше неграмотни. Създаваха се инженери, химици, лекари, математици - всичко, от което обществото се нуждаеше! Днес не се нуждае от такива, затова създаваме социолози, политолози, специалисти по PR, плеймейтки, мажоретки, все умни и красиви! Пред великолепния Алеко на "Витошка" млада, добре изглеждаща дама ме пита:"Това Каравелов ли е?"

3

Хубава новина

преди 5 години

Искаме още

2

Анонимен

преди 5 години

До Ясно ли ви еСоциелизъм се прави от грамотни хора, а не под дулата на пушки, лагери, затвори и т.н. Както видяхте като отпуснаха хватката и всичко се побърка и взе да прави основно престъпления. Щото винаги си е било такова - неграмотно, безхаберно, страхливо и алчно.

1

Анонимен

преди 5 години

Ключовата дума е "афроамериканец". Първо застрелял 2-*** после взел заложници после убил жена после стрелял по полицаи и накрая се предал...за да свърши на инжекция. Но всичко трябва да мине по реда си - процес...присъда...изпълнение... Губи се време...харчат се пари... а изхода е пределно ясен.