20

свинята

преди 5 години

ям поне по кило свинско на ден, всеки ден, в отлично здраве и физическо и умствено съм, не знам, но по лични наблюдения, тия дето се хранят здравословно и био и еко, са като с мозъчно увреждане и все с кви ли не здравословни проблеми. не знам дали е от хранителните им навици или е по рождение...

19

Гнусно

преди 5 години

Хлябът, рибата и сеното трябва да са био

18

евро-зона

преди 5 години

нали сме в ЕС, как без Е-та, като Е-тата са химикалите одобрени и "считани" за безвредни и позволени да се добавят в храната от Брюксел?! каквото Брюксел нареди това е, има явно неразбрали, че сте под Брюкселско Иго, заробени на нечувано ниво!!!

17

до 14 и 15

преди 5 години

чудя ви се, какво се чудите, то вече на цялата планета е известно, че за да си във властта в българия трябва да си *** като изтривалка!! но всеки народ си е заслужил сам управниците - българският е ***, затова и резултатате са видими!!!

16

Мисия невъзможна

преди 5 години

Няма как да стане това на практика. Може да кажат, че така трябва да бъде и подкупните служители БАХ да потвърждават, но трябва да си много необразован(другата дума се цензурира тук) за да повярваш на такова нещо. В България няма производители, които не употребяват Е-та и подобни химии.. Казват, че не е вярно - вЕрваме ви!

15

до 14

преди 5 години

точно, например Vitamin B2 e E101, а Vitamin C e E300 и т.н. и без 2-те умираш, та без кои Е-та имат предвид точно калинките?!

14

ЕС-осовец

преди 5 години

новина за овцъите, то E-тата, са стандартизация на хранителните добавки на ЕС, и сълта си има Е номер и Витамин Ц също. естествено има много вредни Е-та, а има и много полезни като Витамин Ц, без които ще умрете. Та не всяко Е е отрова и не всяка отрова е Е, ама такива изречение е трудно да асимилираш с коефициент на интелигентвост на бабун!

13

Анонимен

преди 5 години

Хлябьт, рибата и кое????? А иначе това, където го пише в статията са пълни глупости.

12

Отговор-Кокиче

преди 5 години

Това е една новоизмислена храна -" Семото" когато журналята са били гладни за месо още на осем години в осмото в час по граматика.

11

Анонимен

преди 5 години

А семото полезно ли е за детския организъм. И аз не го зная какво е, но нали сега се продават много евробоклуци, сигурно е от тях.

10

кокиче

преди 5 години

"Хлябът, рибата и семото трябва да отговарят на наредбата за здравословно хранене."- какво е семото?

9

Анонимен

преди 5 години

Баба ми едно време само с консерванти е правила бурканите,хахахахааааа,даже не бяхме чували за такива простотии и химикали,а хората бяха здрави!Само се опитват да си пробутат химията и печелят фирмите,за сметка на обикновените хора,които плащат със здравето си и живота си.

8

Анонимен

преди 5 години

До 7Тез Е-та винаги ги е имало просто бяха под друго има преди да ги стандартизират... едно време колко вафли си изял кой знай...

7

Анонимен

преди 5 години

А като отидат до магазина който е на 10 метра от училището да си купят вафли в 100 Е-та вътре? Може би ще им искат лична карта?

6

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли какво направи Ердоган?Задължи продукцията в сумермаркетите да е около 90% турска.Обаче тяхната продукция е с пестициди.Трябва да развием българско био земеделие по старото БДС,хем ще има препитание и селата няма да обезлюдяват,хем ще имаме био храна,да се върне и БДС и редовни проверки на храната!

5

House M.D.

преди 5 години

В България забавачки няма.

4

Анонимен

преди 5 години

Значи в училищата без о тровните Е- та а в магазините с повече Е-та ! - е това е логика и държавническо мислене. Браааво ! - ама и ние сме едни шушумиги просто не е истина.

3

СЕМОТО-ЯМАМОТО

преди 5 години

"Хлябът, рибата и семото трябва да отговарят на наредбата за здравословно хранене"-Това новоизмислена храна ли е" Семото" или журналята са били гладни за месооще в осмото в час по граматика?Такива бисери имаше и когато вместо "бойко" пишеха "бокой". И сепитаме-кой,кой,кой?

2

Анонимен

преди 5 години

Аз например не мога да разбера какъв е смисъла да се поставят консерванти, оцветители,ароматизатори в бурканите?Особено пък консервантите,нали тези буркани се изваряват,вакуумират и стерилизират от самото варене на бурканите и консервантите са напълно излишни,другите болкуци също са излишни.

1

аноним

преди 5 години

Как ли ще накарат училищните бюфет и да не продават цар.пръчици,сна късове и мазни закуски