6

Бай Ганьо

преди 5 години

Не стига,че отровиха повечето дивеч и пчели със забранрни препатрати а и малкото останало им е трън в очите! ... ти наглоста и алчноста, абе спрете се вече бе гладници. За какво ви дават субсидии и то с чували? Сега и животните да затрием, я излезте по Европа не искайте само Евросубсидии да видите по техните ниви какво пасе! Наглост бай Ганьовска....

5

Анонимен

преди 5 години

До Въпросза рапицата не знам. Но при царевицата и слънчогледа е голям проблем. Дивите прасета не са чак такъв проблем понеже популацията им се контролира горе-долу от ловците. Липсата на естествени хищници (вълци) обаче оказва влияние на популацията на сърни. Трудно дават на ловците да ги отстрелват. Предполагам че предпочитат да вземат парите на някой който иска да стреля за трофей отколкото да разрешават без пари, но не съм ловец и това е само предположение

4

Анонимен

преди 5 години

До Въпросгорите са "вързани" с нивите посредством мрежата от пояси. Животните отиват там където има храна. Царевицата е далеч по-предпочитана от храстите.

3

Въпрос

преди 5 години

Не разбирам много от земеделие и животновъдство, а и от география, но?Кой глиган или елен били те и най- гладни ще слезе от гората в равнината, за да рупа царевица и пшеница?Мечки сътръвници да протестират пред Парламента!?;)

2

Чумата

преди 5 години

Е в умовете и душите на герберастите. Срещу това и евтаназията е безсилна.

1

Бай Фидан

преди 5 години

И ся ,ко праим?!меверету незабавно да се занимае с глиганският лов ...Те ,казаха,че имат опит в такваз тактическа подготовка ...ЛичнУ шефа им *** каза!