11

илиев

преди 5 години

агент гери излъга герб че не е бил агент на дс когато му издигнаха кандидатурта за евродепутат

10

муспи

преди 5 години

Единственият начин да се спре нашествието е да се избият евреите до крак! - Но това е невъзможно при съвременните социалнополитически условия. - Тогава, бялата раса се оттегля, предпочита смъртта пред съжителството с диваци, отива там където диваците и не го знаят. За тях идва Преход от свят с Пособия в свят без Пособия. То ще е зрелището - Справедлив Канибализъм. Ще дразни че няма бензин за океана коли оставен от белите расисти, няма кой и как да го докара от Суадето, а и то е емигрирало.

9

зрител

преди 5 години

агент гери от ДС е голем анализатор свинчо ай бегай у дома ве ционист нещастний

8

Българин от Германия

преди 5 години

Браво на Парламента ! Отдавна не е защитавал така Българските Национални Интереси. Дано да се омекотят, и дано Брюксел да не започне да подкупва политици. От ден на ден ставаме повече разумномислещите нации - Вишеград, Австрия, Италия, Дания...- РЕЖИМЪТ на МЕРКЕЛ ще отиде скоро в бунището на историята !

7

Варна до Морски

преди 5 години

Има, на предсрочните избори.

6

Анонимен

преди 5 години

То щото винаги сте били с ясна позиция, затова приехте Постановление 208, нали? Да не говорим за позицията ви по други важни теми, когато Вожда ви нарежда едно сутрин, а друго вечер!

5

Анонимен

преди 5 години

НАТИСКА ОТ МИГРАНТИТЕ Е НУЛЕВ. УМЕН СИ. ЗАЩОТО НЕ ПИШЕТЕ КОЛКО ПРИХВАЩАТЕ ВСЯКА ВЕЧЕР ПРОПУСНАТИ ОТ ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЯ. ТРЯБВА ДА ДОЙДАТ ПОЛИЦАЙ ОТ ГЕРМАНИЯ ЗАЩОТО ОСВЕН ЧУМАТА ЩЕ ДОЙДАТ И ДРУГИ МЪКИ.

4

Морски

преди 5 години

ГЕРБ получават милиони евро всеки месец за да прокарват закони за връщане на мигранти в България.Няма ли кой да отстреля Борисов и да се свърши тая простотия!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Клише ще гостува на клише и ще говорят клишета.Скука

2

Анонимен

преди 5 години

Цялата история беше заради Корни дето се пенеше как Борисов щял да вкара мигранти белким и се върже някой и трябваше документ да разписват. Следващия документ сигурно ще е че Борисов няма право да ви взима децата и да ги продава в робство щото Корни вярва че така ше стане и т.н. не им е лесно на червените ама нещо от към лидери и всичко друго хич ги няма горките

1

Анонимен

преди 5 години

Вие не трябвате да имате позиция, а да изпълнявате заповедите на парламента. БГ е парламентарна република предай това на госпoдaрите си от Брюксел и им кажи да не ни се мешат в нещата никога повече.