129

Краснъй гей-чекист

преди 5 години

БСП е нашата единствена надежда,БСП е нашата несбъдната мечта!Красната ни армия зад него ни поглежда,и ни обещава рой грабежи над света!

128

Боби

преди 5 години

Две забележки към Многоликите ХАмериканци1. Косово я обявихте за независима страна само с една декларация за независимост даже референдум нямаше(имало е референдум 1991 който ВСИЧКИ дори албанските партии освен АОК НЕ СА ПРИЗНАЛИ)2. Референдума в Пуерто Рико за присъединяване към САЩ също няма да го признаете нали?Изобщо защо да признаваме референдуми? А то в САЩ при всеки избори хората се ползват от привилегията да правят референдуми за всевъзможни проблемиКолко референдума при изборите бях

127

антизападопоклонник

преди 5 години

До Я па ти,Каква военна инвазия те гони ве? Руски войски си имаше в Крим! Допълнително беше извършена акция от руски спецчасти с цел да не бъдат допуснати жертви! Уви, както е известно, жертви при "анексията" нямаше! Явно руските спецчасти са си свършили добре работата!

126

Я па ти...

преди 5 години

До наблюдател 141 Военната инвазия и насилствена анексия на Крим, административен път ли наричаш?

125

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 130 Що бе , не е ли вярно?

124

наблюдател

преди 5 години

Крим е даден на Украйна по същият начин, по административен път.

123

Крим не е руски

преди 5 години

и никога не е бил. Сталин прогони местните в Сибир и на тяхно място настани руски ***.

122

антизападопоклонник

преди 5 години

До ами нормално,Амии, бъркаш се, руските комунисти наскоро на президентските избори издигнаха кандидатурата на Павел Грудинин, а не са подкрепяли Путин!Що се отнася до Крим, то най-вероятно всичко е било предварително договорено! САЩ вземат контрола над Украйна, а Русия си взема Крим! Само че е необходимо да се отбележи, че САЩ малко или повече имат контрол и над Русия, така че е твърде вероятно всичко да е един голям театър. Лошото е, че вследствие на този театър загиват хиляди невинни хора!

121

True

преди 5 години

През последните 900 години Италия е била владяна 400 години от испанци,200 години от австрийци,100 от французи.Тоест от 900 само 200 години независимост!Четете и мислете.

120

Анонимен

преди 5 години

Българите сме нашественици в земите на далече по-цивилизованата Византия.Пловдив, София, Варна и т.н. не са създадени от нас.Днес голяма част от нас са с европейски цивилизационен избор, докато руснаците саспоред Путин "евразийци", а за мен са си представители на азиатщината в лошия смисъл. Натресоха си неприятел в лицето на Украйна с простотията си и това е само от полза за западната цивилизация.са

119

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе, бъркаш. Образовай се, чети. От 1300 години 700 години България е била владяна от други държави. 200 години е била част от Римската империя и 500 години част от Османската империя.

118

ами нормално

преди 5 години

италианските фашисти подкреят руските комунисти,с което само за пореден път доказват,че разлика между комунизъм и фашизъм няма

117

Гoшу

преди 5 години

Цял свят знае, че Жужака купува всички крайнодесни и крайнолеви малки партии в Европа и си прокарва пропагандата чрез тях. Нашият змей Воленко златния пръст с какви пари отиде до Варадеро и му се появиха няколко милиона в личната сметка? Знам го от човек, дето е от самата "Атака". Мисля че към 10 милиона се е похвалил самата Бяла Златка :)))) Така че и на мен да ми дадат няколко милиона ще го провъзглася комплесаря Жужи за светец :)))

116

Анонимен

преди 5 години

Малка забележка само - през повечето време от тези 1300 години е била провинция или част от други държави.---------Напротив, почти не сме били владяни от чужди държали или само формално, а сме били империя на няколко морета и поданици са ни били десетки народи. Чети повече история!

115

Анонимен

преди 5 години

Сергей Лавров разкри плана на Русия за Украйна на западните партньори като обясни на Запада безпереспективността на "проекта Украйна", и намекна, че най-разумният изход е Западът да се оттегли от играта и да върне Украйна там, където е нейното историческо място, тоест, в зоната на влияние на Русия. Лавров обясни, че в противен случай Кремъл няма да предприема абсолютно нищо и готов спокойно да изчака и да се върне пак към този разговор след няколко години.

114

Анонимен

преди 5 години

До ОтговорНищо друго не ти предлагам, освен да си ходиш в Анадола. Другото не е за твоя акъл.

113

Анонимен

преди 5 години

Така стана най-добре. Крим е от огромно военностратегическо значение за Русия, винаги трябваше да прави компромиси с Киев заради военната база в Севастопол. Сега е сигурно - Русия владее Черно море. А джендърите ще поохкат, ще попъшкат пък накрая ще се примирят и ще призндаят, а дори и да не го признаят това не е от значение за Русия, присто ще продължават да охкат и да пъшкат но това си е техен проблем.

112

Анонимен

преди 5 години

Янукович отказва да подпише указ за асоцииране към ЕС следва преврат организиран от САЩ. Днес Холандия каза НЕ на асоциирането на Украйна.

111

НАТО

преди 5 години

Нагответе бърже и на военен поход към Крин да го освобождаваме.

110

Анонимен

преди 5 години

Малка забележка само - през повечето време от тези 1300 години е била провинция или част от други държави.