53

Анонимен

преди 5 години

Каква икономика? В България няма

52

ДОЛНА ЛЪЖА

преди 5 години

ХАХАХАХАХА АБЕ АНГЛОСАКСОНИТЕ КАТО ИЗЛИЗАТ ОТ ЕВРОПАТА КЪДЕ ЩЕ ТЪРСЯТ ЧУЖДЕСТРАНИ РОБОВЛАДЕЛЦИ НАРИЧАНИ ИНВЕСТИТОРИ?АБЕ ЛЪЖЦИ?КАПИТАЛИСТИ ТЕРОРИСТИ ШВЕЙЦАРИЯ КАТО НЕ Е В ЕВРОПА КАКВО ?СЪРБИЯ КАТО НЕ Е КАКВО ИМАТ МАГИСТРАЛИ ИМАТ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ЗАЩО???НАЛИ НЕ СА В ЕВРОПЕЙСКИЯ МАСОНСКИ САТАНИСТКИ СЪЮЗ БЕ?

51

Анонимен

преди 5 години

До 56Държавата си взима акцизите върху продукцията на Лукойл, така че в крайна сметка ="държавата" не ме интересува какво взема (тя се държи от същите тези, които са вносители на "еФтината" газ), а е важно колко плащат хората.а те плащат много повече от германците, да речем.истината е проста - на българия и излиза през носа, еФтината "братска" газ!п.п. и защо цената на газа, влияе върху тока? физиката не казва, че имат нещо общо, за да се отразява цената на газа, върху цената на тока??

50

Анонимен

преди 5 години

Най- голям риск за Бг са псевдобизнесмени, за които тихомълком се променят закони със задна дата и им се опростяват 58млн. лева. Така както направи Валери за Гела и сие.Защо премълчахте тази новина, защо не я анализирахте?Това са кървави пари!

49

Анонимен

преди 5 години

Държавата си взима акцизите върху продукцията на Лукойл, така че в крайна сметка Лукойл е най-големият платец - в това отношение има много спекулации

48

Анонимен

преди 5 години

До 53Чудя се как го разбра това? Сигурно от Козяк са ти дали информация...нямам абсолютни нищо общо с козяк!ако чакам някой "да ми каже" какво да виждам и да усещам, значи да не уважам себе си!

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 54Шел, ОМВ и останалите масово зареждат от Лукойл. Само скъпите бензини не са оттам, Лукойл не правят такива. Изключения правят Еко Кинетрон и Ромпетрол и то не навсякъде. Някъде са внос, някъде от Лукойл. Избор нямаш...

46

Анонимен

преди 5 години

затова вече никой в българия не харесва пу--------------------Чудя се как го разбра това? Сигурно от Козяк са ти дали информация.

45

Анонимен

преди 5 години

Така е! И американските централи Марица ни дерат петорна цена за тока и няма спасение.

44

Анонимен

преди 5 години

До 50Лукоил на година прави по 10 милиарда приходи и не плаща данъци. Били на загуба. Това са няколко милиарда откраднати от Русия. И вместо да отиват за пенсии и здраве в Бг, отиват на Путин олигарсите. А вие ревете , че сте бедни. Затова сте бедни!..вече и последната баба на село, го знае това.и затова вече никой в българия не харесва пу, освен тези, които са му доставчици...

43

Анонимен

преди 5 години

23 да си чувал , че за всичко има данъци? ДДс, печалба, ДОД. А газа в България е 40% над този в Европа. И хората се намесиха. Сега Газпром ни дължи 4 милиарда. Нещо да си чул да се говори да ги върнат? Лукоил на година прави по 10 милиарда приходи и не плаща данъци. Били на загуба. Това са няколко милиарда откраднати от Русия. И вместо да отиват за пенсии и здраве в Бг, отиват на Путин олигарсите. А вие ревете , че сте бедни. Затова сте бедни!

42

Име

преди 5 години

и 76 години по-късно неграмотнят боков е жив, за да ме рита по ребрата... *** мразят поетите, защото им разкриват далаверите.

41

Анонимен

преди 5 години

Много неграмотни хора. Къде ги тези чужди инвеститори? Всичкк се държи от комунисти и те са работодателите. Те изстискват народа и държат хората бедни. Те , не ЕС. Европа постоянно говори за увеличение на заплатите. В БГ всичко е на държавна сигурност и на Живков хората управляват. Как не го проумяха някои неграмотници. Защо в Естония мин заплата стана 500 евро? Ами Хърватска? Словения? Защо Румъния дръпна толкова? Мислете повече! Защоро забраниха *** да ги управляват и резнаха Русия

40

до 41

преди 5 години

Вие валерисимеоновските фашистчета ще изкарате че е било националфашизъм още малко ! Какъв държавен капитализъм бе и.д.и.т ?! Няма никъде такова определение. Държавен капитализъм хааа ха. Това е социализма бе сандал. Социализма е преходен период към комунизма. Държавна собственост, народна. Имаше малки изключения за селяните единствено, те имаха земя и дворове. Те бяха превилигировани. За останалото си прав. Държавата цъвтеше в сравнение с този разпад. Народа не беше поробен като сега

39

Име

преди 5 години

най-големят риск е неграмотната цензура на такива розовобузи експерти! скандал! скандал! скандал! *** неграмотен трие мнения, които съдържат отдавна утвърдени от света цитати!!! за каква европa ми хортувате

38

Загрижен

преди 5 години

Поредната грешна статия. най.големият риск и приемане на ЕВРО !!! когато се случи ще разберете колко съм бил прав !!! Самото присъствие в ЕС е грешка ... е не за всички де !!!

37

Анонимен

преди 5 години

Гответе се за нова Световна Финансова Криза , по-жестока от тази през 2008 г.Вижте само у нас - имотите на 7 място в света, по ръст! Веднага трябва да ви светне лампата!Всички индекси и Дау и С&П 500 - отново къртят максимума, след кратък спад! Веднага трябва да ви светне лампатаДълга на САЩ е вече галактически, но бай Дончо очевидно не му дреме - той е цар на фалитите!

36

Предложение

преди 5 години

Предлагам да произвеждаме и да изнасяма, да изместим от пазара немските, френските и всички западни производители, те да се стеснят и техните фирми да си уволнят част от персонала да ни пусма нас и ние да поемем част от европейския пазар и да взимаме големи заплати.

35

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКомунизъм в България никога не е имало. Имаше социализъм и то не истински, ами някаква форма на държавен капитализъм. Тогава България никога не е фалирала защото нямаше дългове а имаше развита икономика - бяхме сред 30те най-развити страни в света. Дори давахме заеми, Ирак имаше около 4 милиарда долара заем който американците ни накараха да опростим за да може Ирак да плаща на американските фирми които "възстановяваха" Ирак след войната.

34

Анонимен

преди 5 години

Какво като е малка държава, въпроса е че нямаме производство и износ. От 90 та година се пее тази песен за чуждите инвестиции и още сме последни в Европа.Народ без достойнство.