19

Анонимен

преди 6 години

А може би ХАРП работи ?!

18

Има ЕМС терор

преди 6 години

У Нас около 1 април бе констирано рязко увреждане на биосферата от нова тежко вредна техника .Няколко дни всички имахме специфичен стрес на очите и телата.Последваха дъждове.НА 11 .07.2018 след спиране на дъждовете наблюдавахме внимателно най увредения град в БЪлгария _София.Имаше частично въстановена бисофера която ударно пречистваше огромни обеми въздух от изгорели газове . Вижте снимани кадри от Йорданкино/влизане по магистралата около 12 часа /НА 12 .07 имаше видим отсателити ЕМС обем над С

17

ИМа остър ЕМС

преди 6 години

Вижте десетки хиляди пожари в БЪлгария причинени от остро облъчващи скенери инсталирани на милиони автомобили. НАркомани на властв Европа принудиха стотици милиони да увреждат тежко и нелечимо Европа с включени фарове денем вкл с включени фарове против мъгла.//исключително вредни/ Веднага август беше започнаха пожарите.По късно започнаха тестове за ликвидация на хората/развъдени временно след заповед от преди 8805 години/цел лекуване на биосферата с домашни хора,домашни животни и растения.

16

JJivanov Geolog

преди 6 години

Пожарите се ползват от природата като опит з а лечение от жестоко преоблъчване вкл с ЕМС и радиоактивни фарове инсталирани на милиони автомобили на Въздушния океан.Подобно лечение се прави и с изгригвания на вулкани.Вулканските частици проникват в увредените обеми и правят диагностика.Засичат и нагли престъпници наричани "извънземни наркомани" внушаващи на хората производство на все по жестоко вредна холограмно дигитално терористична техника.

15

Анонимен

преди 6 години

Като са толкова добре и всичко си имат, защо внасят фуражи от Германия и Полша? И защо звучат толкова отчаяно?

14

Анонимен

преди 6 години

планетата Земя ще затрие алчността рано или късно

13

Анонимен

преди 6 години

Не ги мислете в Скандинавия. Ако нас ни удари бедствие, ще молим на колене за хуманитарни помощи. Те си имат резерви, храни, фуражи и най-вече финанси, за десетилетия напред.

12

Силвия

преди 6 години

Всичко ще се оправи. И тук, и в Швеция. Но човекът трябва да престане да се самозабравя, не е Бог, и всеки трябва да носи отговорност за действията си, дори, когато слага минуси от з.лоба и з.авист.

11

Анонимен

преди 6 години

Тоя крал голема подкрепа им е оказал. От умрел писмо. Казал ли е колко пари ще даде кралският двор в помощ на "шведския народ"? Май не, а?

10

Анонимен

преди 6 години

И по зле ще става!Нибиру идва!

9

Анонимен

преди 6 години

Това е предимствоно на 4-те сезона! Знаем и студ и пек! А шведите наистина не са потготвени за дълготрайна жега.

8

:)

преди 6 години

Huren gibt es ueberall. (За тоя, дето ми лепна минуса.)

7

Анонимен

преди 6 години

Шведският и българският климат са се разменили. Интересно, каква ли е причината? Да не е шведската кралица? Или Бьорн и Бени?

6

Бай Иван

преди 6 години

Имат 500 хиляди нищо не вършещи ,освен да се разплождат талибани ,да ги впрегнат да гасят пожарите ;) !!!!

5

Моше

преди 6 години

Когато им казвах на мойте приятели , че продавам хладилници и фризери на ескимосите, мойте приятели ми се смееха и не ми верваха.

4

Анонимен

преди 6 години

Путин е виновен..............той може да управлява климата!!!!

3

Уди Кълвача

преди 6 години

- От тия жеги Шведътт да не вземе ***?

2

annybody

преди 6 години

Шведите дори са си поръчали топличко време за заседелите се "гости" - все пак от Африка идват, а тенът им трябва да се поддържа.

1

БРЕ БРЕ

преди 6 години

И 2016 г.беше същото .Избягахме от българските жеги в Стокхолм,а там ужасна горещина,че и климатици нямат нито в домовете нито в транспорта.Сега си клатим краката в Созопол под чадъра на плажа и нека ни е зле!