47

Анонимен

преди 5 години

На мнение съм че тези които ги защитават-БХК-задължително и без да ги свалят никога трябва да носят никаб !!

46

Пет

преди 5 години

Бурка е това с мрежата пред очите дето в Афганистан то носят. Това е Хиджаб..или Никаб.... с черните чаршафи и парцали пред очите.. Някой се крият че им плащат и са наистина дебели и грозни... а това с плащанията става в Джамията.като отидат да се молят мъжете им плащат на семейство...за дълго брада ...600.за Никаб 500....или нещо повече на месец...за забрадени деца по 300..ако не съм точен с цената са ме коригира Някой по добре запознат!

45

;-?

преди 5 години

Нинджи в града от една година не съм виждал, но в махалата си носят

44

точка

преди 5 години

Лишаване от българско гражданство и изгонване от страната.Да поемат към пустинята.

43

Анонимен

преди 5 години

"Няма християни, няма мюсюлмани, всички сме хора"С тази мантра ли ще излезеш на сирийските главорези, които искат да те направят с 20-30 см по-нисък?

42

Анонимен

преди 5 години

Няма християни, няма мюсюлмани, всички сме хора, всички изпитваме едни и същи чувства. Всички имаме едни и същи страхове. Тъмни сили се опитват да ни настройват за да се избиваме, докато ТЕ печелят.

41

Пенсионерка

преди 5 години

Къде ги дават и аз да я нося че с тази малка пенсия за нищо не стига

40

ПростСлучаенМинувач

преди 5 години

Добре де, разбирам арабите да се увиват в тия чаршафи в пустините - в тия песъци това може би ще да е нещо като предпазно облекло, да не са целите в пясък от пясъчните бури. Например афганистанската бурка с мрежата пред очите ще пази от замърсяване на окото, да не влезе някоя песъчинка... Поне аз така си го обяснявам, с чисто практически причини... Ама в България? За какво АДЖЕБА им е това тук? Да виждате случайно пустиня в България? Освен пустинята, която някои политици оставят след себе си...

39

SS

преди 5 години

Аборигените с бурките не са виновни - виновни сме ние останалите, защото ги търпим !

38

Евролиберал

преди 5 години

Бурката е ценност. Бурката ни обогатява културно и ни прави по-силни! Европа само може да спечели от исляма! Искаме повече ислям, повече хора от Екватора и БИ! Лодките с бежанци продължават да идват, което е добре! Изключително съм доволен, че бурките стават все по-популярни в България! Гей парадите също! Сега трябва само да подпишем Истанбулската конвенция и да въведем гей културата в училищата! И да си нарежем оградата за да влизат по-лесно бежанци! Да идват и да се смесват с нас!

37

Георгиева

преди 5 години

България '' Мила-родина'' не трябва никога да се променя, а да запази народните си традиции и религия до край! 💓

36

Анонимен

преди 5 години

Някой знае ли този дето им плаща по 500лв за да носят бурки в кой ден от седмицата им плаща, откъде минава и в колко часа? За един преятел питам!

35

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за закон за забрана на носенето на бикини, прашки и сутиени. Който ги носи - глоба.

34

gio

преди 5 години

само същество с коефициент на интелигентност на торен червей би се съгласило да носи чаршаф. Форма на уахабитски изкривени разбирания за религията им.

33

Анонимен

преди 5 години

Заглавието ви е МАЛОУМНО. Има откровен *** в редакцията, и подозирам, че се занимава само с писане на заглавията.

32

Анонимен

преди 5 години

Да не излизат. Нищо не вони толкова гадно на този свят, колкото забулена жена. Ако видите такова нещо, по-добре спазвайте дистанция, защото миризмата е нечовешка, заклевам се.

31

гг

преди 5 години

Изгонете ги от България .Има бурка има проблем няма бурка няма проблем

30

Jo6

преди 5 години

Бурката е измишльотина и е изиграла ролята си във някакви отминали времена. Интересно как млади жени и момичета си СЛАГАТ ТАКИВА НЕЩА И ЗАЩО ??? ЯВНО ПАК СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ, НО ЕДВА ЛИ СА ЗА ТЯХ.

29

Барселона

преди 5 години

Махала Токайто...Пазарджик...Държавата ще остави нещата да се разрастват,като И.Д. и после ще започне да въдворява ред..Солени глоби...ако не може да плати...затвор.Сержантското училище е там,да дават наряд 4..5 двойки по цял ден в махалата,все ще има някакъв ефект.Не може Държавата да не знае от къде идват парите...да се изкорени спонсорството...В краен случай попитайте Чочоолу...Бог да го прости..какво да правите...

28

от Пазарджик

преди 5 години

Тези мaймуняци от маалата преди бяха адвентисти. Идваха разни плащаха и раздаваха помощи. Муса беше "назначен" за пастор. Събираха се, молеха се, пееха песни. Като изчезнаха ония дето плащаха и Муса стана имам. Който плаща, той поръчва музиката.