37

Анонимен

преди 5 години

Царят, царят даде електроразпределението в чужди ръце, но 33% остави на държавата, а пожарникарят ББ продаде и тези проценти на чужди фирми!

36

Кой?

преди 5 години

Абе не бяха ли ЧЕЗ дето надписаха сметките на хората през Януарските дни на 2013?Не беше ли ЧЕЗ дето услужливо се набърка във възхода на българския народ за да докара онази шайка айкуци на Обещарски?Защо народа да им плаща борчовете дето остави Обещарското правителство?

35

Ха-ха-ха

преди 5 години

БСП може да ръси само омраза.Никакво уважение към институциите.За тях гласността е проклятие защото всички ги виждат колко струват.Даже децата им се смеят.

34

1984

преди 5 години

До АнонименЩом БСП са айдуци цацаратурата е ваша, давайте ги в затвора, ама май не са те айдуците а вие. Остава ви само тролските клевети да ръсите.

33

двоен мутростандарт

преди 5 години

А сега Гинчето на прокурор и ако е виновна да лежи пропорционално на Иванчева, тоест един милион пъти повече от нея.

32

Анонимен

преди 5 години

По големи айдуци от БСП в България няма, има куп писмени доказателства за престъпленията им.

31

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 5 години

От ГЕРБ решиха да се откажат от КЗК, ще се задоволят само с летище София.Все пак и то е много печелившо.

30

Анонимен

преди 5 години

А бе, ти наистине си перко. Ха-ха-ха

29

Анонимен

преди 5 години

12 i 11 лечение!!!

28

Анонимен

преди 5 години

За който и проблем да стане дума, все е скандал, провокиран от самозабравилата се шайка! Истината е, че каквито и розови сънища да имат, след толкова лъжи и манипулации, вече НИКОЙ, НИКОЙ за НИЩО не им вярва!!! Това е положението!

27

Активист на БКП

преди 5 години

Номера въртят айдуците от ГЕРБ ! Ще видим какво ще измислят...

26

Перко

преди 5 години

БСП (бесепейците) имат сериозни интереси в енергетиката и не искат ЧЕЗ да отиде във фирма, от която няма да може да влачи. Всячески ще пречат една нормална търговска сделка да се провали. Ще им се държавата да се изгърби с ЧЕЗ щото от държавата най-лесно се краде. Ама както знаем държавата е лош стопанин и тогава сега ребящите пишман ще станат

25

Анонимен

преди 5 години

Сега като утепат яретат на баба Дора и и платят ония големи обезщетения тя ще купи ЧЕЗА, пък на Гина ще и дадът за зида АЕЦА оти тя вече е на ти с енергетиката

24

Анонимен

преди 5 години

Спомням си ,че червеният Крум Зарков се гавреше с паметта на жертвите на комунизма

23

extremist

преди 5 години

ГИНКЕЕЕЙЙ ГЕРБ ЩИ КУПИ ЧЕЗ , ***....ЕЙ, СЯ ШЪ ИМ ТЕГЛЯ ЕДНА ТИКВА НА ТВА КЗК

22

До екипа ма Днес.гб

преди 5 години

НАпишете нещо за къщата на Боко в Испания. Или ви е страх ,а?

21

Испански Турист

преди 5 години

Мълчат и за къщата в Барселона . *** .

20

Анонимен

преди 5 години

До аа"В една що годе нормална държава ... вече щеше да има изявление от управляващите , министъра на енергетиката ... "---НЯМА, няма и да има ... Защото ИМА едни ГУЗНИ муцуни на много ВИСОКО МЯСТО! Този път 1:0 за обикновените хора!

19

дедо гоше

преди 5 години

смятате ли че ИК не са си проигралии тази ситуация? смятате ли че адвокатите им не са предвидили и този сценарий? едва ли!! прогноза - сега ИК ще излезе с аргументи защо КЗК не са прави, КЗК ще се усети че не си е преценила силите и ще има договорка за преразглеждане на мотивите им и в крайна сметка ще ги пуснат! да видим!

18

Бай Иван

преди 5 години

Да се чуди човек да се радва ли, да се страхува ли!Само дано не завалят едни дела към България които държавата "без да иска" ще ги загуби и ще трябва да плаща неустойки в милиони евро.