41

Анонимен

преди 5 години

Той апостола Левски е във висините както и другите ни възрожденци,и да го заливат или нещо друго да правят около него все не могат да го достигнат,ако щат и мазно да изпускат как ли не от мазници повече не могат да станат тези неразумни люди дето са се навъдили без животновъди както ги изкарват по справките комюнике като диви ***.

40

скулптор

преди 5 години

Радев -президентът е виновен.Той отговаря за паметниците в България.

39

Анонимен

преди 5 години

пощаджията светец

38

без наказание моля!

преди 5 години

Моля виновният/те да НЕ бъдат наказвани по никакъв начин. Моля на виновният/те да бъде дадена грамота за идиотизъм публично по телевизията лично от Бате Боко Тиквата и да се направи интервю пред къщата на виновният/те. Ние гражданите на България и истиснки патриоти ще се разберем по-късно с тях, вие само ги покажете, та да ги знаем кои са!

37

до Валери

преди 5 години

Това е национално предателство.------Уви!!!!Националното предателство си е наша национална традиция и то не от днес или от вчера!

36

Социолог

преди 5 години

Направил го е някой ,който знае рождената дата на Левски....Вандали с подобна памет и познания? Едвали -просто някаква акция и то анти -ГЕРБ

35

стрижко

преди 5 години

На Левски майка му живее в мизерия заедно с другия си син до сетния си дъх.Същите *** са били българите преди 140 години, както и днес. Нищо ново под слънцето.Вълка козината си мени - нрава никога. Тук обаче говорим за овце

34

Левски се е жертвал

преди 5 години

Тия дето са направили са едни мръсни вандали. Левски е жертвал живота си за България, измъчвали са го, но не е искал да издаде никой от своите. Когато са го питали като се освободи България цар ли иска да го правят, той е казал: ,, Не ми трябва да съм цар, ако е затова и сега си имаме султан".Ако са го направили за пари тия вандали, колкото и да са нямали , трябва да се засрамят.

33

Анонимен

преди 5 години

като сте се оставили да ви управлява антибългарската гербава *** начело с банкянското *** какво очаквате

32

ОНЗИ

преди 5 години

ПРОСТАЩИНА, КОЯТО Е РЕЗУЛТАТ ОТ ПРОСТАШКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА. НАРОДЕН СЪД ЗА ОНЕЗИ ПРОСТАЦИ, ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ, И ТЕЗИ, КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ !!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Тези които взеха решение да съборят паметника по случай 1300 годишнината на България,вместо да го ремонтират(имало е готов проект на група архитекти,българи от Англия ),също са вандали!Десните ръце да им изсъхнат,дано!

30

казаХ

преди 5 години

Мазни петна са тези които са вандалствали.Васил Иванов Кунчев-Левски е светиня.Той е недосегаем,сега и во веки за всеки български родолюбец.

29

Анонимен

преди 5 години

Ловеч обича Путин.

28

Валери

преди 5 години

Това не е хулиганско действие,а провокация точно на рожденната дата .Трябва да открият и накажат тежко извършителите.Това е национално предателство.

27

Анонимен

преди 5 години

в Ловеч не трябва да има паметник, предадоха го един път, ще продат и още хиляди пъти.

26

предложение

преди 5 години

Не може да няма камери около паметника по сградите и да не са запечатани образите на безмозъчните извършители - но какво да се прави такова е възпитанието и създадената ценностна система след 89г- да се руши, да не се зачита нищо свято, да се издига в култ простотията ,неграмотността, извратеността, наглостта и тнТа, моето предложение е следното, след като ги намерят тези серсеми да бъдат третирани по същия начин да бъдат залети с мазнина, ноооо да бъде порядъчно вряла на огън!

25

Анонимен

преди 5 години

Хъъъ, кой ли ши е туй?

24

Анонимен

преди 5 години

Чиста провокация, но все някога подобен "вандал" ще стъпи накриво и ще има "ела че ми трябваш".

23

Пешо

преди 5 години

Това е работа нароми само.

22

Койчо

преди 5 години

Само са избирателите на баце