58

До Хан Крум

преди 5 години

И друг път съм ти писал - не мръси светлото име на Ювиги Хана! Речникът ти ме дразни, изказът - също! Но толкова са ви възможностите! От мисловните похвати сте усвоили донякъде само един - аналогията. Но при вас е ***-логия! Нито един про-руски пишещ не получава и копейка! Русия няма пари за глупости - използва ги за Авангард, Пересвет, Сармат, Кинжал, Циркон, анаеробни подводници, ядрени Хаски, самолет 6-то поколение...И милитаризира Арктика! Пазете си гласните струни за по-нататък!

57

Морски

преди 5 години

Искали да се декларира дейността ѝ при влизане в страната! Декларирам че ще шпионирам като вляза в държавата ви! Тези янки съвсем изпростяли!

56

Анонимен

преди 5 години

Русофилите са селяни-миришат. Тази е за Гуантанамо-веднага!

55

Анонимен

преди 5 години

Под волът теле. Макартизъм.Ако вземем да съдим Американските лобисти в България, за истинските вмешателства трябва всичките да ги опандизим. А такива изсмукани от пръстите обвинения са смешни.

54

Анонимен

преди 5 години

И аз имам шпионка... на вратата.

53

Стефан

преди 5 години

Поредната отвратителна РУСКА *** за съжаление и в България е пълно със такива

52

:)

преди 5 години

51, мое да излезе и интересен ХХХ сериал. :)Руската агентура с дупето напред. :)))

51

Един

преди 5 години

Я съм сигурен, че ако си напънaт въображението, че я изкарат виновна и за отравянията с Дурачок.

50

не може да бъде

преди 5 години

Изборите в САЩ стават все по-интересни.Сигурен съм,че сценаристите на филми по целия свят,в т.ч. и Холивуд следят със затаен дъх развитието на събитията.От тази сага може да произлeзе страхотен . сериал нещо като Game of Thrones

49

jj

преди 5 години

Тази рускиня пребивава в САЩ със студентска виза...Интересно при такава бурна дейност кога чете за изпити???

48

Пешо

преди 5 години

Юес и Юкей взеха да дават фира и спретват нови кьорфишеци за да очернят Русия. Това показва слабост от тяхна страна. От километри се вижда че лъжат за много неща.

47

Граматик

преди 5 години

До к 39 "Мария Бутина е прецедател" - Сега вече ми е ясно.

46

Анонимен

преди 5 години

До Прасе с каскаНаистина ловът е на вещици, прав си.

45

Прасе с каска

преди 5 години

Времето на маккартизъма се върна и започна лова на вещици. Който е неудобен е враги трябва да се унищожи.

44

Анонимен

преди 5 години

От това крехко девойче ли се страхуват американците???Да я духнеш, ще падне.............толкова безобидно е това момиче!!!

43

Анонимен

преди 5 години

Поредният кьорфишек на ФБР. Тази госпожица със студентска виза във Вашингтон развива съвсем открито забележителна активност, среща се с куп американски политици, членува в техни организации и клубове, пише и в медиите. И сега обвинението срещу нея е, че не се била регистрирала като руски агент , защото по американските закони всички шпиони трябва да са надлежно регистрирани.Междувременно за неизвестната досега Бутина вече има цял роман в Уикипедия.

42

ахахаха

преди 5 години

ами при нас кога ще се спази такъв закон!?

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Много е страшна и ако не я бяха хванали, можеше да изколи половин Америка!"---Абе, чак да изколи, не знам ... Виж, да из**е, половин Америка да! :)

40

Анонимен

преди 5 години

"... пише "Deutsche Welle"." (край на цитата) :)

39

Шалом знае как

преди 5 години

Шалом си знаят работата. Путин и той е Шалом.За пред хората се ритат, обаче зад гърба им стават работите.Предлога за грабежа са санкциите. Усато налага санкции, Шалом изнасят капиталите със "патриотични подбуди". Докато свършат мандатите на Шалом, мужиците съвсем ще се озъбят.