13

Без паре, гиди?

преди 5 години

До 12, ..със жълтици ли?Че първата реклама беше много тематична: нещо от рода на, който пазарува и пътува.....?

12

Марешки

преди 5 години

Споко,шкембо,аз съм насреща !!!

11

Анонимен

преди 5 години

До Joko 11Патриотски ***, пълни, пълни!

10

Joko

преди 5 години

На този Тюф-лек ще му се пръснат гащите

9

Избирател

преди 5 години

Намат пари за децата,а с лекаръса спестиха на гелосания 58000000лв.Долни престъпници!

8

Анонимен

преди 5 години

Dnes.bg Много сте плашливи, по плашливи и от телевизиите. По-смело, кажете че става въпрос как Бойко и компания в НС правят специален закон, за да може оня гелосания Домусчиев да си спести едни 58 милиона неустойка към държавата за БМФ. По БТВ водещия направи "неволна грешка" като каза 58 хиляди :). Бива ли толкова да се ляга на оня гелосания, само един Гриша Ганчев смее да му скочи, Бойко е като пуделче.

7

сторарото

преди 5 години

таз година ще направя аз , 100 . 200 . 300 милиона

6

Анонимен

преди 5 години

А кой е казал, че държим на тази коалиция? Цената на оцеляването и са лобистки закони - за всекиго по нещо!

5

Анонимен

преди 5 години

Ха бакалъм, нещо бъркаш, стройни младежо! Поне още две партии веднага ще се наместят. И без това омръзнахте на народа с лицемерието си, с откровената простащина на някои от вас, с измятането си. Хайде, махайте се. Няма незаменими хора, най-малкото политиканите. Видяхме ви "патриотизма" - "Патриот е, душа дава, за наука, за свобода, но не свойта душа братя, а душата на народа. И секиму добро струва, само знайте - за парата, като човек, що да прави - продава си и душата"(Ботев)

4

Анонимен

преди 5 години

Платените патриоти усещат как питоня шава на пода и....

3

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСпоко бе гербав ***, видяхме кои са чумави!Ама днес Болен помогна на своя покровител Домусчиев да спести едни 58 млн. с промените в закона за приватизацията, а понеже Винкела се мразят с Домусчиев, газ пикае от бяс!Това са фактите, коментирай тях, недей писа глупости

2

Анонимен

преди 5 години

Да измислиш цял закон за да икономисаш 58 000 000 на един от маститите олигарси като Думосчиев е много малък проблем!!?Шкембе войвода чували се какво говори, за такова нещо в държавите към които се стремим пада цялото правителство, това ако не е лобизъм , здраве му кажи!А счетоводителката на цар Киро пловдивски Мента, какво ще каже,защо мълчи, нали била лобист на бюджета тези 58 млн сега няма да влязат в бюджета, но за бездомните цигари орева всичко в полза на Булгартабак и Кингз табако за 15м

1

Анонимен

преди 5 години

Хахах, вътре в коалицията Опитомените патриоти се мразят помежду си много повече отколкото се мразят БСП и ГЕРБ дори!Винкел, Дебела сви-ня и Болен направо не могат да се понасят!Ама как да пуснат пустия кокал - нали при следващи избори са аут, а Боко ще се коалира с други???